netjobs.com

Logga

Inköpare Relex

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-09

Ansök nu

Inköpare Relex

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Vi erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Som Relex inköpare ansvarar du för planeringen av material samt tillgängligheten inom given region.
Detta med en strävan att alltid ha rätt vara på rätt plats i rätt mängd.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

- Upprätta leveransplaner med utgångspunkt från Relex med hänsyn taget till våra flöden i filial, regionlager, logistik samt leveransvillkor.
- Planera och optimera order & leveranser baserat på behov och kapacitet.
- Tillsammans med filialer och lager säkerställa att lagersaldon är korrekta och arbeta för de mest optimala lagernivåerna genom att kontinuerligt se över parametrarna i Relex.
- Följa upp resultat från gjorda orderleveranser samt omplanera och ev. konsolidera leveranser vid behov
- Utvärdera, följa upp och se över förbättringsmöjligheter inom supply chain där fokus bl.a ligger på lageromsättningshastighet, lagertillgänglighet, inkurans och kostnadsoptimering inom logistik.

Du kommer rapportera direkt till Kategorichef.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är analytisk, lösningsorienterad! Du trivs med att arbeta strukturerat och systematiskt för att utveckla och effektivisera arbetet inom operativt inköp. Då tjänsten innefattar ett flertal kontaktytor förutsätter det att du är en skicklig kommunikatör, är lyhörd samt är mån om att skapa goda och långsiktiga relationer med dina samarbetspartners.ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Derome. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Kategorichef Anders Börjesson Angard på telefonnummer 0340- 58 25 29.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 9 December eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

I koncernen bedriver vi bland annat bygg- och järnhandelsverksamhet med fler än 40 egna anläggningar i Västsverige samt tillverkar prefabricerade byggkomponenter och takstolar. Med en väl utvecklad logistikfunktion erbjuder vi hög leveranssäkerhet på ett miljövänligt och säkert sätt.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Inköpare Relex

Derome Byggvaror & Träteknik AB