netjobs.com

 

Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 70-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Tjänsten

Konsultuppdrag som förvaltningsassistent till en stor fastighetsägare i Göteborg. Uppdraget startar omgående och pågår i 6 månader, med chans till förlängning. Som förvaltningsassistent fungerar du som ett administrativt stöd till fastighetsförvaltarna och bistår bland annat med att förbereda hyresavtal, överlåtelser, villkorsändringar eller avflyttningar.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Ta emot och lägga in felanmälan i fastighetssystemet Propert Management (f.d. Fastnet)
  • Utföra registreringar av hyresavtal och övriga registreringar i Propert Management
  • Vara ett administrativt stöd för fastighetsförvaltarna vid trygghetsvandringar (planering, genomförande och uppföljning)
  • Utföra förekommande arbetsuppgifter i receptionen när denna inte är bemannad, och även vara behjälplig i övriga delar inom enheten Bolagsstöd.

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen, exempelvis via praktik eller arbetslivserfarenhet
  • Arbetat i fastighetssystemet Unit4 Property Management (Fastnet) är meriterande

Personlighet

Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs med att ha många kontaktytor. Du har förmåga att samarbeta samtidigt som du är självgående och kan utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt.

Välkommen med din ansökan

Sök tjänsten på www.fasticonjobb.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Anna Svedberg anna.svedberg@fasticon.se eller 076-639 63 71.

Interim - Förvaltningsassistent

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb