netjobs.com

CA och familjen Claessons verksamhet startades 1912 i Kalmar och utgjordes då av främst byggnation av bostadsfastigheter. Byggverksamheten fortsatte sedan med såväl externa uppdragsgivare som byggnation för egen förvaltning. De fastigheter som byggdes i egen regi under denna period ägs fortfarande av CA- koncernen och utgör delar av stommen i dagens fastighetsbestånd.

Idag är verksamheten inriktad på fastighetsutveckling, främst i Sverige, med kontor i Stockholm, Malmö, Borås, Jönköping, Växjö och huvudkontoret i Kalmar, men även i Tyskland, Estland och Ryssland. Vid utgången av 2018 ägde CA- koncernen fastigheter med en yta om mer än 630 000 kvadratmeter. Av detta bestånd utgörs ca 48% av bostäder, medan resterande ytor utgörs av kommersiella lokaler, såväl butiks-, kontors-, hotell- som lagerytor. Inriktningen är främst centralt belägna fastigheter med god standard.


Om tjänsten 
I uppdraget som interim uthyrare/hyresadministratör erbjuder vi ett omväxlande och tempofyllt arbete på CA Fastigheters Malmökontor. Rollen är en central och viktig funktion som främst är riktad mot vårt bostadsbestånd. Uppdraget ska påbörjas senast 31 januari och pågår i ca nio månader, med möjlighet till förlängning. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Uthyrning av lägenheter, innebärande bland annat annonsering, registrering av nya hyresgäster och kontraktsskrivning
  • Ansvara för informationen ut till hyresgäster samt ta hand om våra hyresgäster och leverantörer genom att svara i telefon och ta emot besök på vårt kontor
  • Hyresavisering, viss kravhantering och fakturering
  • Delaktig i lägenhetsbesiktningar
  • Serviceanmälan

Vem är du?
Eftersom rollen innefattar mycket hyresgästkontakt har du en hög grad av servicekänsla där du arbetar lösningsorienterat och strukturerat samtidigt som du bidrar med positiv energi. Det är viktigt att du är en lagspelare som arbetar med ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet och det är en fördel i rollen att ha lite skinn på näsan.

Din profil
Vi ser att du arbetat med liknande uppgifter tidigare och letar efter en person med följande kvalifikationer:

  • Erfarenhet av uthyrning, förvaltning eller hyresadministration
  • Eftergymnasial utbildning inom bygg eller fastighet är meriterande
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Bekväm i att kommunicera på engelska, både muntligt och skriftligt, då en stor del av hyresgästerna har utländsk bakgrund
  • Kunskaper i FastNet och CapiFast

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Interim uthyrare/hyresadministratör passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.
För att söka uppdraget, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Zara Elenmo på zara.elenmo@fasticon.se eller 0766-32 33 56 alternativt Annica Österlind på annica.osterlind@fasticon.se eller 0709-89 50 18.
Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se

Interim uthyrare/hyresadministratör

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Dela detta jobb