netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Intresseanmälan för praktik till Linköpings kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2023-01-01

Ansök nu

Intresseanmälan för praktik till Linköpings kommun

Om arbetsplatsen

Genom att arbeta utifrån våra kärnvärden modiga, mänskliga och mångfasetterade visar vi vilka vi är, vad vi vill stå för och hur vi vill uppfattas. De genomsyrar allt och alla i organisationen och är vår gemensamma värdegrund och bärare av vår organisationskultur.

Vi står inför stora utmaningar och förändrade krav från vår omvärld och behöver ständigt utveckla verksamheten och oss själva. Det är också viktigt att attrahera nya medarbetare, dels genom att vara en bra arbetsgivare för både våra nuvarande medarbetare likväl som för potentiella medarbetare.

I Linköpings kommun älskar vi när människor och idéer växer. Vi värdesätter en innovationskultur som ska inspirera och engagera varje medarbetare till att tänka nytt och se möjligheter till förbättring. Vår organisation skapar en grund för vårt gemensamma engagemang som gör idéer till verklighet. Linköpings kommun arbetar för att skapa goda arbetsplatser, där varje medarbetare känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas både i arbetet och som individ. Vi jobbar aktivt med medarbetarskap, ledarskap, jämställdhet och mångfald.

Arbetsbeskrivning

Praktikens utformning och tidsomfattning anpassas utifrån de riktlinjer som du fått från ditt lärosäte. Vi ber dig fylla i så mycket information som möjligt på kommande kompletteringsfrågor, detta för att vi på bästa sätt ska kunna matcha dina önskemål och riktlinjer efter de lediga praktikplatser som vi har tillgängliga på våra förvaltningar.

Du får som praktikant vid Linköpings kommun möjlighet att få en inblick i den verksamhet där din praktikperiod genomförs samt möjligheten att komma med nya idéer och tankar. 

Kvalifikationer

Vi tar emot intresseanmälningar från dig som läser på universitet, högskola eller yrkeshögskola där praktik ingår som ett moment i din utbildning (praktik gällande APL, LIA eller VFU kan lärosätena redan ha fungerande avtal med våra förvaltningar, se gärna våra andra kontaktvägar för dessa typer av praktik).

Vi ser gärna att du är intresserad av eller har tidigare erfarenhet inom området där du ansöker om att få göra din praktik. 

Du som söker har god samarbetsförmåga och relaterar till människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter och du bör kunna ta ansvar för din uppgift samt planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du tillför entusiasm och energi till arbetet.

Antalet praktikplatser 2023 är dessvärre färre än vad det varit tidigare år. Du är däremot varmt välkommen att skicka in din ansökan, bestående av praktikbeskrivning, CV och personligt brev, så kommer vi att stämma av med förvaltningarna hur möjligheterna ser ut att ta emot en praktikant just Din praktikperiod. 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Praktik

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Ref. nr: 6407

Dela detta jobb

Intresseanmälan för praktik till Linköpings kommun

Linköpings kommun