netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Junior Talent Acquisition Partner till Nordisk organisation

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Junior Talent Acquisition Partner till Nordisk organisation

Är du i början av din HR-karriär, med erfarenhet från sourcing och söker en roll där du ges möjlighet att växa inom rekrytering? Eller har du kanske erfarenhet från rekrytering av en nischkompetens, men lockas av att få rekrytera till en bredd av tjänstekategorier och få vara del av ett internt Talent Acquisition Team? Då kan vi ha ett spännande och långsiktigt uppdrag för dig!

Om uppdraget

I rollen som Talent Acquisition Partner hos vår kund kommer du tillhöra ett team om totalt fem personer, som alla arbetar mot en specifik division i organisationen och på nordisk nivå. Teamet arbetar i nära samarbete med organisationens chefer och ansvarar för rekrytering på alla nivåer och till en bredd av funktioner. I rollen som Talent Acquisition Partner kommer du bland annat arbeta med:

• Sourcing i LinkedIn Recruiter
• Annonsering – alltifrån att skriva till att publicera annonser
• Screening & telefonintervjuer
• Djupintervjuer

Du kommer ha ett extra ansvar kopplat till sourcing, men också driva fullskaliga rekryteringsprocesser. Utöver att arbeta med rekrytering finns goda möjligheter att ta sig an fler projekt, exempelvis inom employer branding.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har sannolikt en personalvetarexamen i grunden, troligen med nyligen avlagd examen. Kanske har du parallellt med din utbildning arbetat med sourcing eller rekrytering och nu söker ditt första heltidsarbete. Alternativt har du hunnit samla på dig något års erfarenhet från rekryteringsfältet, med en vilja att vidareutveckla dig alternativt arbeta internt.

Viktigast för oss är dina personliga egenskaper, där vi letar efter en kandidat med en vilja att utvecklas och växa. Du är en naturlig lagspelare som har enkelt för att samarbeta, såväl med dina teammedlemmar som med rekryterande chefer och i dialog med kandidater. Du är naturligt strukturerad och kan hantera flera parallella projekt.

Om ansökan

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start så snart som möjligt och löpande sex månader framåt – med god chans till förlängning för rätt person. Vi på Jurek erbjuder dig en tillsvidareanställning, där du på sikt har möjlighet att utvecklas vidare inom HR. Denna kund har sitt kontor beläget i Västberga och erbjuder en flexibel hybridmodell för distansarbete. Vi hanterar urval och intervjuer löpande i denna process och hoppas tillsätta rollen så snart som möjligt. Låter detta som något för dig? Skicka då in din intresseanmälan direkt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Researcher, recruiter, rekryteringskonsult, kandidatansvarig, rekrytering, rekryterare, Talent Acquisition Partner, Talent Acquisition Specialist.

Dela detta jobb

Logo
Junior Talent Acquisition Partner till Nordisk organisation

Jurek