netjobs.com

Kock

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en kock/köksbiträde vikariat till vårt äldreboende Berga med tillhörande restaurang i Solna.

I tjänsten som kock hos oss ingår förutom matlagning, alla förekommande uppgifter i ett kök, såsom egenkontroll och hygienrutiner.
Du ansvarar tillsammans med kollegor för all matlagning i verksamhetens fullt utrustade storkök, med en öppen restaurang.

Som person är du noggrann och har ett självständigt och strukturerat arbetssätt och är även samarbetsvillig. Du har god förmåga att skapa maträtter utifrån vilka råvaror som finns. Du ansvarar för regelverken kring mathantering och att hygienkrav följs. Datorvana, kunskap om köksekonomi, och kunskap om hur man tar hand om mat på bästa sätt för att minska svinn är också viktigt.
Du ska driva utvecklingen framåt både för verksamheten och dig själv och du jobbar aktivt med att söka lösningar på uppkomna problem och att förbättra arbetssättet.
Körkort och erfarenhet från äldreomsorgen är meriterande

Vi ser maten och måltidsupplevelsen som en av de viktigaste aspekterna för våra boende och där kommer du som kock att bidra till livskvaliteten.

Övrigt:
Arbetstid/Varaktighet
75-100%, föräldravikariat.
Tillträdesdatum: 2021-02-01 eller enl ök.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Berga kök kontakta:
Kostchef Pär Bogren
Mail: par.bogren@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0706-041030

  • Deltid

  • Kock/Kokerska

  • Ansök före jan 29

Dela detta jobb

Kock

A&O Ansvar och Omsorg