netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Kock och serveringspersonal, Gyllene Uttern

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Kock och serveringspersonal, Gyllene Uttern

Jula Hotell är ett dotterbolag till Jula Holding AB och i hotellkedjan ingår hotellen Gyllene Uttern, Gysinge Herrgård, Skara Konsthotell, Skara Stadshotell och Jula Stadscamping i Skara. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellens utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Bild på hotell Gyllene uttern

Jula Hotell AB består utav Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Gysinge Herrgård samt Gyllene Uttern. Det var i maj 2021 som anrika Gyllene Uttern blev en del av hotellkedjan. En hotellkedja som verkligen är på framfart. Gyllene Uttern är en fyrstjärnig anläggning som består utav hotellrum med sjöutsikt, en vacker restaurang, kaffestuga samt konferenslokaler. 

Till Gyllene Uttern söker vi nu en både kockar och serveringspersonal som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell utanför Gränna. 

Det här gör man som Hotellmedarbetare hos oss

Som Hotellmedarbetare är din huvuduppgift att vara vårt ansikte utåt och ge god service till våra gäster. Du agerar värd tillsammans med dina övriga kollegor i teamet för att skapa en gästupplevelse i världsklass. Du bidrar även till en helhetsupplevelse på hotellet i övrigt genom att hålla rent och snyggt och vara behjälplig och arbeta över avdelningsgränserna när det behövs.

Som kock är din uppgift att skapa unika smakupplevelser för våra gäster. Du arbetar med lunch, A la Carte och större bokningar. Du är van att arbeta i en snabb miljö med hög service. Tillsammans i köket skapar ni inte bara utsökt måltider, ni har även roligt och bjuder på er själva. Du kommer att arbeta med allt från ordinarie drift till stora event som bröllop och fester för hundratals personer i en sittning. 

I rollen som serveringspersonal är din uppgift att skapa en personlig och varm upplevelse för alla gäster. Du arbetar med frukost, lunch,  A la carte och caféservering samt större bokningar som bröllop och event.  Att hålla hög servicenivå och förekomma våra gäster ser du som en självklarhet, precis som att se detaljer och arbeta som en helhet med dina kollegor. 

Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som fyllt 18 år och har ett stort intresse och tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner. Du har ett öga för detaljer och att le, se gästen och leverera extra omtanke ligger i din natur. Du har ett högt engagemang och en bra kommunikationsförmåga. 

Du trivs med att ta ansvar, är självgående i ditt arbete och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Du arbetar strukturerat och organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press i ett högt tempo. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor.

Du har goda kunskaper i svenska och i vissa roller är även engelska är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid och deltid med 6 månaders provanställning. Som hotellmedarbetare hos oss arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Start enligt överenskommelse.  

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för någon av dessa roller så tveka inte att söka direkt! Vänligen uppge i din ansökan vilken av rollerna som du är intresserad av.

Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsterna besvaras av Caroline Ekberg, Hotellchef Gyllene Uttern, via mail: caroline.ekberg@julahotell.se

Dela detta jobb

Kock och serveringspersonal, Gyllene Uttern

Jula AB