netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Kock till Bogestadsskolan skolrestaurang

Ort
Utgår

2022-07-26

Ansök nu

Kock till Bogestadsskolan skolrestaurang

Om arbetsplatsen 

Kost och restaurang ansvarar för matlagning till Linköpings 74 grundskolor och 5 gymnasieskolor. I våra 79 kök arbetar 260 medarbetare som lagar cirka 25 000 portioner mat om dagen som serveras i egen skolrestaurang eller levereras till förskolor samt äldreomsorgen. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder en prisvärd måltid som är vällagad och näringsrik. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet. Vi utgår från våra mål och kvalitetsstandard att tillaga maten efter säsong och så mycket som möjligt från grunden och nära gästen för att främja hälsa och ta hänsyn till miljö och klimat. Verksamheten är indelad i fyra restaurangområden där varje område leds av en restaurangområdeschef.

Bogestadsskolan tillhör skolområdet Harvestad och ligger i södra Linköping mellan Sturefors och Ekholmen. Skolan har verksamhet för ca 300 elever från förskoleklass till och med år 6. I köket på Bogestadsskolan arbetar två kockar. Det lagas och serveras ca 300 lunch portioner samt frukost och mellanmål. 

Vi söker nu en innovativ och inspirerande kockkollega som vill vidareutveckla vår måltidsverksamhet för barn. Vi erbjuder dig en introduktion för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, ett friskvårdsbidrag som du kan använda till hälsofrämjande fysisk aktivitet och vi har avgiftsfria arbetskläder.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår att tillaga och servera en god och näringsrik lunch, samt specialkost i enlighet med gällande avtal. Du ansvarar för att beställa livsmedel och övriga produkter från våra upphandlade leverantörer. Vidare arbetar du med egenkontroll och efterarbete såsom städning samt disk. Du möter våra elever och personal under lunchtid. 

Kvalifikationer

För att lyckas och trivas i rollen söker vi dig som har godkänd gymnasieutbildning inom hotell och restaurang, storhushåll eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har gediget matintresse och dokumenterad erfarenhet av att arbetat som kock i minst två år eller annan erfarenhet som arbetsgivaren anser vara relevant. Du bör ha kunskaper i matlagning inklusive specialkost och det är meriterande om du tidigare har arbetat med skolmat. 

Vi ser också att du har kunskaper om gällande regler och riktlinjer avseende livsmedelshygien och egenkontroll. Du behöver vara en god datoranvändare och det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av att arbeta i Unit4 eller liknande system. 

 Vi ser att du är en person som sprider en positiv energi till din omgivning. Du är kvalitetsmedveten och tar ansvar för din uppgift. I arbetet är du flexibel och har förmågan att anpassa dig efter de situationer som uppstår samtidigt som du behåller din positiva inställning. Som person är du lugn och stabil och jobbar för att uppnå gemensamma mål och främja samarbetet med din kollega. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och har känsla för service. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift för att säkerställa matens kvalitet, gästens hälsa och din egen säkerhet. 

Enligt skollagen (2010:800) kommer i den här rekryteringen utdrag ur belastningsregistret att begäras. Beställ ditt utdrag först om du blir kallad på intervju.

Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Tillträde: 2022-08-15

Anställningsform: Tillsvidareanställning, uppehållslön

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 9649

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Kock till Bogestadsskolan skolrestaurang

Linköpings kommun