netjobs.com

Logga

Kock till Frödinge skola

Ansök nu

Kock till Frödinge skola

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Medarbetare till Kost&Lokalvårdsenheten

Kostenheten i Vimmerby kommun tillagar ca 3 500 portioner mat varje dag och har alltid gästen i fokus. Vi strävar efter att tillaga och baka så mycket som möjligt från grunden, med bra råvaror som till viss del kommer från lokala producenter.

Nu söker vi nya medarbetare till vår verksamhet, med samma ambition som oss. Våra medarbetare ska vara engagerade och vilja utveckla vår verksamhet. Vi ska alltid sträva efter högsta kvalitet på vårt arbete. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett ansvarsfullt arbete i en kommun med framåtanda.

Vi söker dig som har

  • Restaurang/storköksutbildning
     
  • Erfarenhet egenkontroll och HACCP
     
  • God datorkunskap
     
  • B-körkort

I våra tjänster är det viktigt att du är serviceinriktad. Som person är du ansvarstagande och kan ta egna initiativ. Under en stor del av din arbetsdag träffar du gäster och medarbetare, därför är det viktigt att du har ett gott bemötande samt att du har en god samarbetsförmåga.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningarnas omfattning

1st, 100% tidsbegränsad anställning till 2021-08-31

Vi söker en ny medarbetare med förnärvarande placering på

Frödinge skola 100% tjänst, viss lokalvård ingår i tjänsten

Dagtid, enligt schema. 

Start enligt överenskommelse 

Ansökan

Sista ansökningsdatum: tillsättning sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

ola Falk

Områdeschef

0492-769857

ola.falk@vimmerby.se

Dela detta jobb

Logga
Kock till Frödinge skola

Vimmerby kommun