netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kockar till måltidsenheten

Företag Sotenäs kommun
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Kockar till måltidsenheten

Sotenäs kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Brinner du för matlagning? Då ska du söka till oss!

På Måltidsenheten i Sotenäs kommun finns alla offentliga kök samlade. Det finns sex tillagningskök - fyra inom skola/förskola och två inom äldreomsorgen. Vi har även tre mottagningskök. Vi är en enhet med cirka 30 medarbetare som brinner för våra arbetsuppgifter och som trivs med att laga mat och alla andra arbetsuppgifter som hör till. Som kock hos oss har du varierande och utvecklande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du i storkök med kökets alla förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, grönsaksberedning, servering, mottagning av varor, diskning och städning. Inom äldreomsorgen lagar vi både frukost, lunch och middag. Inom skola och förskola lagar vi frukost, lunch och mellanmål. Arbetstiderna är dagtid men även helgarbete kan förkomma. För tillfället behöver vi en kock på Solhagens förskola och en kock som täcker upp i alla våra kök vid behov. Hos oss får du introduktion innan placering så att du känner dig trygg på ditt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kockutbildning och gärna erfarenhet av att ha arbetat i storhushåll. Du ska kunna svenska i tal och skrift för att kunna följa instruktioner och dokumentera.

Vi söker dig som är en flexibel, uppmärksam och lättlärd person. Du har en positiv inställning till arbetet men även i mötet med kollegor, gäster och kunder. Vi ser det som självklart att du har en hög serviceförmåga och vill göra det bästa för våra gäster varje dag. Då du även kommer ingå i större arbetsgrupper krävs god samarbetsförmåga. Du ska kunna följa instruktioner och jobba strukturerat. Du ska kunna arbeta i högt tempo och då arbetet är fysiskt tungt är det viktigt att du har god hälsa. Goda hygienkunskaper är en förutsättning för arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du är även bra på att kommunicera och samverka, då vi ser personalens delaktighet som en viktig del av arbetet. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter ledorden: öppenhet, delaktighet och helhetssyn. 

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Villkor 

Två tillsvidareanställningar med tillträde från och med 1 september 2022.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Kockar till måltidsenheten

Sotenäs kommun