netjobs.com

Köksbiträde sommarvikariat till Medicinavdelning 2, Örnsköldsvik

Ort
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Köksbiträde sommarvikariat till Medicinavdelning 2, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Medicin 2 i Örnsköldsvik har 12 vårdplatser och arbetar främst med inriktning mot njurmedicin och hematologi. På avdelningen arbetar läkare, sjuksköterska, undersköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Nu söker Medicin 2, köksbiträde inför sommaren!

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är bland annat tillagning av frukost, mellanmål och kvällsmål. Beställning och servering av lunch och middag som levereras från Örnsköldsviks kommun samt beställning av övriga livsmedel. Sedvanliga rutiner vad gäller rengöring kök och diskning efter måltider. I arbetsuppgifterna ingår också egenkontroller gällande livsmedel.

Vi är ett arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. Vi strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet är viktiga ingredienser. Som köksbiträde hos oss arbetar du dagtid med tjänstgöring varannan helg.

Sommarvikariatet avser perioden 2021-06-16 - 2021-08-15, med tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgod gymnasiekompetens med erfarenhet av arbete inom restaurang och kök. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar en god arbetsmiljö.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin

Enhetschef

Telefon: +4666089194

E-post: maria.lundin@rvn.se

Tony Olsson

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4666089526

E-post: tony.olsson@rvn.se

Dela detta jobb

Köksbiträde sommarvikariat till Medicinavdelning 2, Örnsköldsvik

Region Västernorrland