netjobs.com

Logo

Kommunikativ projektassistent till SIS

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Kommunikativ projektassistent till SIS

Är du en fena på administration och vill du arbeta i en organisation som utvecklar smarta lösningar för ökad samhällsnytta och export? Är du en person som är noggrann och strukturerad samtidigt som du trivs att ha många kontaktytor?

Då kanske denna tjänst kan vara intressant för dig, vi söker nämligen en projektassistent till SIS.

Arbetsbeskrivning
Som projektassistent ansvarar du för en väl fungerande standardiseringsprocess, dokumenthantering och kommunikation mot organisationens deltagare. Du kommer driva nationella och internationella projekt tillsammans med projektledare och deltagare.

I rollen som projektassistent administrerar du olika faser genom projektet, till exempel registrering, sammanställning av dokumentation eller kommunikation med deltagarna. Du skriver också sammanfattningar av dokument, vilket kräver att du har förmåga att snabbt förstå innebörden och kärnan i stora informationsmängder, ofta på engelska. Vidare kommer du även att planera, koordinera och samordna möten, seminarier och konferenser med organisationens deltagare.

Andra arbetsuppgifter kan vara att hjälpa deltagare i systemen och uppdatera och publicera information på hemsidan. Du kommer att ha mycket kontakt med våra deltagare i projekten, såväl i Sverige som internationellt.

Vem är du?
Vi söker nu dig som är administrativt lagd och har flera års erfarenhet av administrativt och koordinerande arbete. Du trivs i en administrativ roll och har lätt för att hantera många uppgifter samtidigt.

För att vara framgångsrik i denna roll är du en ansvarstagande person med ett kundorienterat synsätt, som även har lätt att skapa långsiktiga relationer. I din roll kommer du samarbeta tillsammans med olika projektledare vilket kräver en mycket god samarbetsförmåga, där du samtidigt har lätt för att anpassa dig till olika typer av människor.

Du har en god förmåga att snabbt ta in information från större mängd text och har mycket god systemvana samt goda kunskaper i Word. I denna roll har du många nationella såväl som internationella kontaktytor, vilket kräver mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande tjänst där arbetet omfattar en mängd olika sakområden och har en internationell prägel. Du kommer ha en viktig funktion i en organisation som gör skillnad och får möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor som drivs av utveckling och engagemang.

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd hos Jurek rekrytering och bemanning men arbetar hos vår kund SIS, som sitter i mycket fina lokaler vid Torsplan. Vi ser gärna att du kan starta omgående och tjänsten förväntas pågå i minst 6 månader framåt, med chans till förlängning.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Om SIS
Vi har bestämt oss för att bli världens bästa standardiseringsorganisation. Vill du följa med oss på resan?

SIS är en del av ISO och CEN, ett nätverk av experter som arbetar för att skapa internationella standarder. Hos oss kan aktörer inom näringsliv och offentlig sektor ta initiativ och samverka för best practice som främjar Sveriges konkurrenskraft och ger en smart och hållbar samhällsutveckling.

 

Sökord: Administratör, Service, Projektadministratör, Registrator, Sekreterare,, Support, Organisatör, Samordnare, Secreterary, Orderservice, Registrator, Orderadministratör, Koordinator, Financial Administrator, Serviceminded, Customer Administration, Administrativ Support, Databasadministratör

Dela detta jobb

Logo
Kommunikativ projektassistent till SIS

Jurek Bemanning