netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Kommunvägledare till Vimmerby kommuns Kontaktcenter

Företag Vimmerby kommun
Ort
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

Kommunvägledare till Vimmerby kommuns Kontaktcenter

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

I Vimmerby kommun pågår ett spännande utvecklingsarbete där vi ser över och utvecklar vår organisation för att kunna erbjuda våra medborgare, besökare och företagare en lättillgänglig och effektiv service. Som ett led i detta arbete har vi nyligen etablerat ett samlat Kontaktcenter i Vimmerby Stadshus. Kontaktcentret har i uppdrag att fungera som “en väg in” till kommunen och kommer tillsammans med vårt Stadsbibliotek utgöra navet i kommunen när det kommer till att erbjuda våra medborgare, besökare och företagare den bästa tänkbara servicen. Vi söker nu en engagerad och serviceinriktad kommunvägledare som vill bli en av Kontaktscentrets team! 

Ditt nya jobb

I rollen som kommunvägledare arbetar du för att leverera en god och effektiv service såväl externt till medborgare, besökare och företagare som internt till kommunens egna medarbetare. Du blir i mångt och mycket ansiktet utåt för kommunen och arbetar utifrån ett medborgarperspektiv där du hjälper bl.a. medborgare och besökare med information och vägledning inom hela kommunens ansvarsområde. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hantera inkommande ärenden där du exempelvis fångar in medborgares frågor och behov, bedömer ärenden, besvarar frågor och handlägger ärenden inom Kontaktcentrets uppdrag, eller fördelar dem till rätt person inom respektive förvaltning. Medborgarna kontaktar oss på olika sätt, genom fysiska besök, sociala medier, e-post eller telefonsamtal.

Du kommer att ingå i ett team bestående av flera kollegor med liknande uppdrag där ni samarbetar för att ge våra medborgare, besökare och företagare den bästa tänkbara servicen. Som kommunvägledare har du även i uppdrag att tillsammans med dina kollegor utveckla Kontaktcentrets verksamhet utifrån de behov ni identifierar inom ramen för det kommunala uppdraget. 

Profil 

Vi söker dig som är samhällsintresserad och ser gärna att du har en högskoleexamen, eller annan eftergymnasial utbildning, inom samhällsvetenskapliga ämnen. Alternativt flerårig erfarenhet av arbete inom kundservice, reception och/eller verksamhetsutveckling som vi bedömer motsvarande. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom offentlig eller kundorienterad verksamhet. 

För att lyckas och trivas i rollen är det även viktigt att du är en trygg person som trivs i sociala sammanhang. Du är positiv, flexibel och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö där du med lätthet anpassar dig till ändrade omständigheter. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och jobbar gärna kreativt. Du är ansvarsfull, noggrann och har en förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har en god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift, samt har goda kunskaper i att arbeta i olika IT-system. Har du fler språkkunskaper ser vi detta som meriterande.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning 

Anställningsform: vikariat t.o.m. 2023-09-30 
Sysselsättningsgrad: 100 %
Lediga befattningar: 1
Tillträde: vi önskar om möjligt snabbt tillträde  

Ansökan 

Sista ansökningsdag: 2022-12-04
Urval och intervjuer kan komma ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Som medarbetare hos oss erbjuds du ett stimulerande och varierat arbete med god stämning, gemenskap och personliga utvecklingsmöjligheter, flextid samt möjlighet att byta semesterdagstillägg mot extra semesterdagar. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Staffan Lindvall

T.f enhetschef Kontaktcenter och bibliotek

 

staffan.lindvall@vimmerby.se

Cornelia Moberg

HR-konsult

 

cornelia.moberg@vimmerby.se

 

Dela detta jobb

Logga
Kommunvägledare till Vimmerby kommuns Kontaktcenter

Vimmerby kommun