netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Konsult inom verksamhetsutveckling till BAE Systems Bofors

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Konsult inom verksamhetsutveckling till BAE Systems Bofors

Är du en person som tycker att noggrannhet och struktur är viktigt? Har du goda kunskaper om verksamhetsutveckling, säkerhetskrav och föreskrifter? Nu finns möjligheten att gå in i ett konsultuppdrag inom verksamhetsutveckling hos BAE Systems Bofors. Avdelningen arbetar med säkerhet, fastighet, IT, dokumenthantering, certifiering samt regler och rutiner. Här får du möjligheten att arbeta med och projektleda olika förbättringsarbeten – Är det din nästa utmaning?

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du arbeta med olika uppgifter inom avdelningen Verksamhetsutveckling. Som konsult projektleder du olika projekt kopplade till ständiga förbättringar inom företaget. Du deltar samt genomför interna och externa revisoner, bevakar kund- och lagkrav samt tar fram utbildningsunderlag. Vidare arbetar du med att uppdatera olika systemverktyg som avdelningen använder, såsom riskhanteringsverktyg och processer.

Andra förekommande arbetsuppgifter;

  • Dokumentation och diarieföring
  • Underhålla riskhanteringsverktyget
  • Uppdatera instruktioner
  • Arbeta med företagets övergripande arbete med brandskydd.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning, med fördel har du läst kurser inom säkerhet eller något av de andra ovanstående områdena. Du kan även ha en arbetslivsbakgrund där du har arbetat med att tolka lagkrav och liknande frågor. Du har god förståelse för säkerhet, god datavana och erfarenhet av att arbeta i olika databaser och i SharePoint. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska, i tal och skrift.

Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och struktur, då du i tjänsten hanterar säkerhetsskyddsklassificerad information. Därför ser vi att du är en person som är duktig på att strukturerar ditt eget arbete och som har en hög integritet. Vidare tycker du om att samarbeta i team och är duktig på att kommunicera information på ett tydligt sätt.  

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting

För att du skall trivas och må bra på ditt konsultuppdrag arbetar vi kontinuerligt med att ge dig så goda förutsättningar som möjligt. Vi har mer än 200 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen, vi vet därför hur viktigt det är att ge dig rätt grund att stå på för att vi tillsammans skall kunna bedriva en professionell konsultverksamhet.

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande samt ett bra sätt att få fart på karriären. För att du skall trivas erbjuder vi dig en fast månadslön, trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

Information och ansökan

Detta är en visstidsanställning med start omgående fram till årsskiftet. Du blir anställd hos AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos BAE Systems Bofors. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Angelica Mäenpää på mejl; angelica.maenpaa@axoconsulting.se eller telefon; 076-636 61 75. För det här uppdraget krävs svenskt medborgarskap och godkänd registerkontroll.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vad kan AxÖ Consulting erbjuda dig?

AxÖ Consultings rekryteringsspecialister har lång erfarenhet av att matcha rätt kandidat med rätt plats. Vi kan genom stöd och support coacha dig till att hitta din bästa start på karriären – oavsett om det är i form av konsultuppdrag där du kan testa på olika roller, eller i en fast tjänst. I vårt stora kontaktnätverk ingår både globala och mindre, lokala företag.

Dela detta jobb

logga
Konsult inom verksamhetsutveckling till BAE Systems Bofors

AxÖ Consulting