netjobs.com

Koordinator för våld i nära relationer

Ort
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Koordinator för våld i nära relationer

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Sollefteå kommuns strategiska folkhälsoarbete är ett prioriterat område Våld i nära relationer. För att förhindra att människor lever i utsatthet ser vi behovet av en koordinator som kan jobba specifikt med dessa frågor samt även vara stödjande på den operativa nivån.

Koordinatorn ska vara den som samverkar kring detta såväl internt som externt och det är viktigt att arbeta utifrån den regionala strategin (Regional strategi. För arbetet mot mäns våld mot kvinnor/våld i nära relationer i Västernorrland, 20182021).
Inom socialtjänsten finns behov av stöd vid fördjupade utredningar där våld förekommer, vidare ska barnperspektivet beaktas i all handläggning inom socialtjänsten.


KVALIFIKATIONER
Du har socionomexamen eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Arbetet kräver att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av att jobba med våld i nära relation. Du är en empatisk, mogen och trygg person som kan behålla lugnet i akuta och svåra situationer. Du har förmågan att växla mellan arbetsuppgifter och ditt förhållningssätt gentemot klienter präglas av respekt och engagemang.

Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsutövning samt erfarenhet av socialt arbete. Vi kommer att fästa stor betydelse vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Koordinator för våld i nära relationer

Sollefteå Kommun