netjobs.com

Kundservicemedarbetare (2 tjänster)

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-30

Ansök nu

Kundservicemedarbetare (2 tjänster)

Ort: Rotebro Anställningsform: Provanställning, Tillsvidare

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat att: 

* Svara på inkommande samtal 
* Registrera serviceärenden och hjälpa våra kunder med olika typer av beställningar 
* Besvara frågeställningar om leveranser, våra produkter och fakturafrågor 
* Reklamationshantering 
* Intern support 
* Sedvanliga arbetsuppgifter inom kundservice

Våra kundingångar är främst telefon och mail. Du kommer att ägna mycket tid åt att svara på vår inkommande telefonslinga. Vi alternerar med att svara på mail i vårt mailhanteringssystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med erfarenhet av kundservice. Du har goda kunskaper i officepaketet och ett intresse samt vana av att arbeta i olika typer av system. 
Du är en naturlig lagspelare som även uppskattar att arbeta självständigt. Du har en väldigt god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du drivs av ägandeskap och att driva ärenden hela vägen i mål. För att kunna lösa våra utmaningar och trivas hos oss behöver du vara flexibel, ha en god prioriteringsförmåga samt tycka om att jobba med många bollar i luften. En dag hos oss är sällan den andra lik.

Att alltid sätta kunden i fokus, att vara omtänksam och ha ett genuint intresse för service ser vi som en självklarhet!

Cylindateamet satsar på att ha den bästa kundservicen i branschen – vill du hänga med på den resan? Skicka din ansökan redan idag!

Kontaktperson

Information om tjänsten lämnas av Anne-Sofie Engström, tel 08-92 38 76 eller via e-mail: anne-sofie.engstrom@cylinda.se

Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Annika Wargén 08-92 35 04 och Patrik Bäckström 040-38 51 13 

Sista ansökningsdag

Din ansökan ska ha kommit in till Elektroskandia senast 2018-08-19

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 5,8 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cebebelysning.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport. 

Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot.Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Vi har 770 medarbetare på 48 platser runt om i landet. Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen – ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 224 företag i 41 länder, spridda över fem kontinenter.
Elektroskandia äger Cylindavarumärket som erbjuder den svenska marknaden ett komplett sortiment vitvaror.

Dela detta jobb

Kundservicemedarbetare (2 tjänster)

Elektroskandia