netjobs.com

Kundservicemedarbetare Bemanningspool

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Kundservicemedarbetare Bemanningspool

Är du student och vill arbeta ca 8-20 timmar i veckan? Är du flexibel och ställer upp för ditt team samtidigt som du brinner för service? Då är det dig vi söker till vår kundservice inom Länsförsäkringar Fondliv i Linköping.  

Om jobbet 
I rollen som kundservicemedarbetare ger du support till våra privat- och företagskunder gällande handläggning, produktregler och försäkringsavtal. Du kommer primärt arbeta med telefonen som arbetsverktyg men det förekommer även administrativa arbetsuppgifter.  

Vår kundservice har öppet mellan 08.00-20.00 måndag-torsdag och 08.00-17.00 på fredagar. Vi söker dig som vill arbeta minst två arbetspass i veckan som i regel kommer att vara fyra timmar långa och fördelas på ett förmiddagspass, antingen kl. 08.45-12.45 eller 10.00-14.00 och ett eftermiddagspass kl. 16.00–20.00.

Vem är du?  
Vi söker dig som är i början av dina studier från en högskola eller universitet och som kan arbeta minst ett förmiddags- och ett kvällspass per vecka. Som person är du en utåtriktad och positiv lagspelare som drivs att tillsammans nå uppsatta mål. Vi ser gärna att du har en stark drivkraft och tycker om att skapa och förbättra rutiner och processer. Dina kunskaper i svenska är mycket goda i tal och skrift. Om du har tidigare erfarenhet av kundservice eller försäljning är det mycket meriterande.  

Om oss 
Länsförsäkringar Fondliv är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB. Avdelning Livservice inom Fondliv har ett brett uppdrag och flera uppdragsgivare. Våra arbetsuppgifter består av kundservice, nyteckning, ändring, betalningar och övrig administration av liv- och pensionsförsäkringar. Det omfattar privat- och tjänstepensioner med samtliga förvaltningsformer och alla produktslag. 

Vi arbetar också med medicinsk riskbedömning och skadereglering av livprodukter och sjuk- och olycksfallsprodukter på uppdrag av länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar Sak. 

Livservice står inför ett stort förändringsarbete inom de närmaste åren där vi bland annat kommer att ha fokus på att effektivisera arbetssätt, processer och system. Vårt förändringsarbete har visionen Sveriges Bästa Livservice och är en del av Länsförsäkringars Livplan. 

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  

Mer information och ansökan  
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Sista ansökningsdag är 2019-09-20.

Dela detta jobb

Kundservicemedarbetare Bemanningspool

Länsförsäkringar AB