netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Kvalitets- och Säkerhetschef till Findus

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

Kvalitets- och Säkerhetschef till Findus

Bland sommarhus och fritidsbåtar ligger Findus egna svenska bageri med anor från mitten av 1900-talet. Vi tummar aldrig på kvaliteten och håller hårt i våra kärnvärden - att göra livet lite enklare och njutbart genom goda och bra bageriprodukter. Redan innan man svänger in på parkeringen till vårt bageri i Loftahammar möts man av den härliga doften av nybakat. Här bakas allt från saftiga svenska kanelbullar till frasiga wienerbröd, småkakor och söta pajskal som åker direkt från ugnen och in i frysen - så att du ska kunna njuta av nybakat när det passar dig. Vi är sedan 2015 en del av Nomad foods och europeiskt ledande inom kategorin fryst mat. Tillsammans med Nomad har vi målet att 'Serve the world with better food'. Vi vill helt enkelt göra livet bättre med god och hållbar mat. Vi är stolta över att vara Findus och Nomad foods.


Vi erbjuder möjligheten att få utvecklas i en internationell organisation där vi älskar våra varumärken och har passion för mat. Vi arbetar tillsammans med våra kollegor med ett hållbart tankesätt för en bättre framtid. Vi tror på våra medarbetare för vi vet att bra människor gör skillnad. I denna tjänst har du möjlighet att påverka och planera ditt eget arbete och ta eget ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en Kvalitets- och Säkerhetschef till oss på Findus i fina Loftahammar. Vi söker dig med erfarenhet av produktionsverksamhet och som vill bli en viktig del utav vår organisation.

Arbetet innebär att driva och utveckla kvalitets- och säkerhetsarbetet hos oss på Findus. För att lyckas med arbetsuppgifterna tror vi att rätt person har erfarenhet inom livsmedelskvalitet, hälsa, miljö, säkerhet eller likvärdigt. Vi ser att du har erfarenhet av dokumentation, risk- och konsekvensanalys, avvikelserapportering och revisioner. Du har också erfarenhet av AFS, att skriva instruktioner och att analysera data.

För denna tjänst behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Meriterande är erfarenhet av HCAAP, BRC samt GMP. 

I tjänsten som Kvalitets- och Säkerhetschef sitter du med i ledningsgruppen. 

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker en person som lockas av att utveckla sig själv, sina kollegor och verksamheten. Du vill driva saker framåt, hitta lösningar och arbeta på förbättringar. Som person är du prestigelös och trivs med att samarbeta med olika funktioner, såväl chefer som produktionspersonal. Du är en god kommunikatör. Du är analytisk, arbetar strukturerat och har en hög ansvarskänsla. Rollen ställer också krav på noggrannhet och beslutsförmåga. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Kvalitets- och Säkerhetsansvarig är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Findus Sverige AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan snarast, senast 30/6. Det gör du genom att registrera dig under lediga jobb på www.eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mail hanteras inte med hänsyn till 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
 

Dela detta jobb

Kvalitets- och Säkerhetschef till Findus

Eterni Sweden AB