netjobs.com

Företagsinformation
Christian Berner grundades 1897 och är idag ett av Nordens ledande teknikhandelsföretag. Inom företaget finner du tusentals produkter, människor med stort teknikkunnande, lång erfarenhet och hög specialistkompetens. En mer än hundraårig tradition av att ständigt blicka framåt!
Verksamheten genomsyras av deras vision och värdegrund: Professionalism. Kompetens. Etik.Tjänstebeskrivning
Vår kund, Christian Berner AB, söker dig som är van att arbeta i en lagermiljö och har goda erfarenheter av att köra truck. Du kommer främst att arbeta med in och utlastning av gods. Meriterande är om du kan köra både skjutstativ och motviktstruck.
Du förstår vikten av att vara noggrann och du har ett öga för detaljer.
Christian Berner har sina fina lokaler i Mölnlycke med naturen som närmsta granne. Arbetstider är måndag – fredag kl. 07.30-16.00.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbetsuppgifter på ett lager såsom att plocka från lista, sköta in och ut leveranser samt att köra truck. Att du har en positiv inställning är engagerad och har god arbetsmoral ser vi som en självklarhet!
Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa Veronica Olsson tel: 0707–858635. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Krav
Körkort B
Truckort A+B

logga

Lagerarbetare till Christian Berner AB

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb