netjobs.com

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Vi söker till en av våra kunder 6-7 st glada och positiva medarbetare till deras lager i Munkedal/Dingle.
En arbetsplats med högt tempo, mycket glädje och energi.
Som orderplockare ska du plocka och packa ordrar med hjälp av truck och genom digital följesedel läsa och skanna antal ordrar att plocka till kund.
Då kund har 2-skift söker vi personal både till dagtid 7-15:30 (Måndag-Fredag) och kvällstid 15:30-24:00 (Måndag-Torsdag)
Start omgående.


Kvalifikationer
Du som söker till denna tjänst ska ha erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare, kunna köra truck (A1-A4 & B1-B4) , orderplock och ha datavana för att registrera ordrar digitalt via skanner.
Vi ser att du är en pigg och social person som är flexibel i ditt arbetssätt, noggrann och tycker om att arbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi söker även dig som är studerande på 100% eller har ett annat extrajobb/timanställning om minst 50% som vill arbeta extra vid sidan om dina studier eller ha en till timanställning.

Är du den person vi söker? Vänta då inte med att söka denna tjänst.
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet är slut, därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.
Välkommen! www.premier.se

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!


Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav
B-körkort
Bil
Truckkort + erfarenhet av att köra A1-A4 & B1-B4
Plockvana
Lagervana

logga

Lagerpersonal på kvällstid sökes till lager i Dingle

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb