netjobs.com

Leveranskonsult med fokus på geodata

Företag Sokigo AB
Ort
Utgår

2021-05-01

Ansök nu

Leveranskonsult med fokus på geodata

Är du en driven och engagerad problemlösare som vill se resultat? Har du erfarenhet från att jobba med införande av databasdrivna informationssystem? I så fall ska du söka detta jobb hos Sokigo!

Vi söker en leveranskonsult med intresse för geodatabaserade verksamhetslösningar och IT. Du behöver ha erfarenhet av webbteknik, databaser samt övergripande IT-kunskap som är relevant för svenska kommuner. Tjänsten innebär ett kvalificerat, intressant och spännande arbete med stor utvecklingspotential.

Rollen i korthet:

  • Ingå i vårt leveransteam

  • Ha nära kontakt med våra kunder

  • Ansvara för leverans till kund och kunna stötta såväl kunder som kollegor

Vem är du?

Du är en resultatorienterad person med stort eget driv och god samarbetsförmåga, som gillar att lösa problem och ge rätt service. För att passa för jobbet måste du trivas med att ha nära kontakt med våra kunder och drivas av att se hur dina insatser leder till resultat. Teamkänslan och att integrera med andra människor är viktigt för att bidra till vårt goda arbetsklimat.

Vi tror att tidigare erfarenhet av arbete med geodata, webb och databasdrivna informationssystem i en kommunal IT-miljö är av stor vikt. Har du dessutom erfarenhet av kommunal verksamhet eller har arbetat med likvärdiga produkter är det meriterande. Viktigast för oss är hur du är som person, att du har förmågan att se helheten och lyfter problem direkt när du ser dem. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Engelska är en merit.

Dina arbetsuppgifter

Som leveranskonsult brinner du för att se hur Sokigos lösningar blir en naturlig och viktig del av våra kunders vardag. Du kommer ingå i vårt leveransteam och stötta såväl kunder som kollegor i alla frågor som rör ditt ansvar i leveransen till kund. Beroende på vem du är och hur just din profil ser ut kan arbetsuppgifterna variera och bestå av t.ex. installation, konfiguration, datamigrering, verksamhetsstöd, kundservice och utbildning. I din roll förekommer det normalt även resor även om merparten av arbetet hos våra kunder idag sker på distans.

Om Sokigo

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder.

Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 160 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Placeringsort

Placeringsorten för denna tjänst avser i första hand något av våra kontor i Sundbyberg, Mora, Gävle eller Göteborg men även andra orter där Sokigo har kontor kan komma i fråga för rätt person.

Låter det här intressant?

Läs även mer om Sokigo och våra produkter på www.sokigo.com.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

Dela detta jobb

Leveranskonsult med fokus på geodata

Sokigo AB