netjobs.com

Lisberg söker Executive Search-konsulter

Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Lisberg söker Executive Search-konsulter

Lisberg är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom Executive Search och har varit verksamma sedan 1984. Bland kunderna finns flertalet av Sveriges mest framstående företag såväl som internationella uppdragsgivare. Sedan 2019 ingår vi i Dreamwork-gruppen och är etablerade med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm, tillika de orter där vi nu söker dig som är senior Executive Search – konsult.

Med över 35 år på marknaden står vi nu väl rustade för att utöka vår närvaro främst i Skåne och Göteborgsområdet. Vi söker nu seniora konsulter vars uppgift blir att dels operativt driva hela processen med försäljning och leverans till Executive Search-uppdrag, dels strategiskt staka ut vägen för en strukturerad och kvalitativ tillväxtresa inom Executive Search. Vår ambition är att vidareutveckla vår starka position på Executive Search-marknaden och att vinna marknadsandelar med organisk tillväxt.

I den operativa delen av rollen driver du självständigt hela processen från försäljning av uppdrag, kravprofilsanalys till tillsättning av rätt kandidat samt uppföljning. Det krävs en analytisk förmåga och god affärsförståelse för att förstå kundens behov och för att kunna göra riktiga analyser och bli en långsiktig samarbetspartner.

Vi arbetar med välstrukturerade processer och djup branschkompetens för att hitta de mest kvalificerade kandidaterna till våra kunder. Förutom många externa kund- och kandidatkontakter sker ett mycket nära samarbete med vår egen researchavdelning och övriga konsulter som arbetar med Executive Search.

Vi söker primärt dig som är framgångsrik inom Executive Search idag och som lockas av en ny miljö med eget tydligt ansvar, en tillväxtresa, väletablerad kundkrets och framför allt riktigt trevliga kollegor. Om du arbetar som Affärsområdeschef eller Konsultchef på något av rekryterings-företagens ”Premium Brands” med rekrytering av chefer och specialister så är du också högintressant för oss.

Meriterande i övrigt:
– Erfarenhet som Executive Search-konsult eller från kvalificerad rekrytering
– Akademisk examen
– Erfarenhet från ledande befattning i affärsdrivande verksamhet
– Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
– Stort intresse av svenskt och internationellt näringsliv
– Positiv inställning, hög energi och vana att arbeta i högt tempo

Som person är du självgående, prestigelös och okomplicerad i samspelet med andra. Du drivs av att nå resultat och har fokus på att genomföra lönsamma affärer. Det är självklart för dig att leverera med hög kvalitet och med fokus på långsiktiga kundrelationer.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. Har du ytterligare frågor kan du kontakta Mats Kullenberg på telefon 070-377 45 42 eller mail mats.kullenberg@dreamwork.se

Dela detta jobb

Lisberg söker Executive Search-konsulter

Dreamwork Scandinavia AB