netjobs.com

Lönekonsult till ett vårdbolag i framkant

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2018-09-02

Ansök nu

Lönekonsult till ett vårdbolag i framkant

Vi söker dig som är intresserad av ett stimulerande, socialt och utvecklande arbete. Som lönekonsult hos oss på Tiohundra är du en viktig del i vårt innovativa bolag, med fokus på förbättringar och digitalisering. 
 
Om oss

Vi på Personalavdelningen behöver nu utöka vårt team med en lönekonsult. Till personalavdelningen hör Lön-, HR-, Kommunikations- och Miljöenheten.  

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Vi erbjuder dig en bred tjänst, där vi ger professionellt stöd till bolagets chefer och medarbetare i alla frågor kring lön, avtal och bemanning. I din roll som lönekonsult har du ett rådgivande och lärande förhållningssätt gentemot verksamheten. Vi arbetar med helheten från anställningshandläggning till löneutbetalning och har ett mycket nära samarbete med våra chefer, HR -konsulter, ekonomiavdelningen m.fl. Du kommer även  att ingå i förbättringsarbeten/projekt inom Verksamhetsstöd.  

Tjänsten är på 75%, 30 timmar/vecka (måndag-fredag). Som lönekonsult hos oss erbjuds du ett generöst flextidsavtal samt möjlighet till distansarbete. 
 
Om dig

Du har ett konsultativt förhållningssätt, är lösningsfokuserad, strukturerad, kan prioritera och förmåga att bygga bra relationer. Som person är du driven, engagerad, med en positiv inställning. Du har förmågan att arbeta självständigt med omväxlande arbetsuppgifter och samarbetar väl i grupp samt har en god kommunikationsförmåga.  
 
Vi strävar efter att effektivisera våra arbetssätt och förutsätter att du gillar att arbeta med utveckling.  
 
Kvalifikationer: 
• KY eller annan eftergymnasial utbildning inom lön-/ekonomi  
• Minst tre års yrkeserfarenhet och goda kunskaper inom löneområdet  
• Du känner till de lagar och avtal som styr personal- och lönearbete  
• Du har arbetat i en självständig roll där du tagit ansvar för löneprocessen olika delar  
• Goda kunskaper i Officepaketet och webbadministration  
• Goda kunskaper i skriftlig dokumentation  
• Kunskap i Löne- /HR systemet Heroma (CGI) är meriterande  
• B-körkort och körvana är ett krav     

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.   
 
Övrig information

Välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Lönekonsult till ett vårdbolag i framkant

Tiohundra AB