netjobs.com

Fålhagsledens förskola/kök

Brinner du för matlagning och service? Vill du ha goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll?
Välkommen med din ansökan!

Måltidsservice är en verksamhet inom Kommunledningskontoret som bedriver restauranger på förskolor, skolor, gymnasier, senior restauranger samt boende inom vård-och omsorgverksamhet.

Ditt uppdrag
Som måltidsbiträde kommer du att ha kontakt med levererande kök och göra beställning av portioner/specialkost från köket samt beställning av varor från Menigo. Du kommer även att ha samarbete med förskolan. Du serverar lunch, diskar och städar. Förberedelse av mellanmål, du får gärna ha intresse av att baka till mellanmål, göra smoothies och så vidare. Du har kunskap om kökets egenkontroll, aktuella specialkoster och följer Måltidsservice policyer och riktlinjer. Samarbete med skolor och förskolor i området vid lov och planeringsdagar.

Din bakgrund
Vi söker dig som med fördel har storköksutbildning. Har du erfarenhet av arbete i storkök ses det som meriterande. Vi ser att du har kunskap om specialkoster och goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Wivianne Sundbom, områdeschef, 018-727 81 71
Åsa Kajander, kökschef, 018-727 86 36

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och upphandling samt avdelningarna kvalitet och planering, utveckling och utredning, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Måltidsbiträde till mottagningsköket på Fålhagsledens förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-21

Ansök nu

Dela detta jobb