netjobs.com

Logo

Medlemsansvarig rådgivare till ideell organisation

Ansök nu

Medlemsansvarig rådgivare till ideell organisation

Arbetsbeskrivning

Vi söker efter en Medlemsansvarig rådgivare som vill arbeta med att stärka relationen med faddrar och andra givare. Du kommer att ha telefonen som främsta verktyg då arbetsuppgifterna består framförallt i att hantera inkommande samtal. Du kommer att ha ett särskilt fokus på rådgivning och merförsäljning till dem som vill avsluta sitt givande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara följande;

-          Hantera avslutsärenden och få så många som möjligt att stanna kvar

-          Informera om nuläget och betydelsen av organisationens verksamhet

-          Ge service i världsklass via telefon och mail

-          Rekommendera proaktiva åtgärder internt baserat på givarnas feedback

-          Lära andra samt vara med och påverka/utveckla rollen internt

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom kundtjänst, försäljning eller som handläggare. Du är inlyssnande och drivs av att fånga upp människor och få dem tänka ur ett helhetsperspektiv. Har du erfarenhet av att arbeta med utvecklingsfrågor är detta meriterande. Som person är du tillmötesgående, kreativ och en duktig kommunikatör. Det är ett krav att du är flytande i både tal och skrift i engelska och svenska.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst på en arbetsplats som ger dig utrymme att kunna påverka. Du har goda möjligheter till professionell och personlig utveckling i en spännande och snabbföränderlig bransch. Detta är ett uppdrag på 6 månader med chans till förlängning. Du kommer till en början att vara anställd via Jurek Rekrytering & Bemanning och uppdraget är på heltid med omgående start. Har du några frågor gällande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef, Victoria Tjernström, på victoria.tjernstrom@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Medlemsansvarig, Handläggare, Kundtjänst, Rådgivare, Administratör, CRM

Dela detta jobb

Logo
Medlemsansvarig rådgivare till ideell organisation

Jurek Bemanning