netjobs.com

Menyplanerare Middagsfrid

Företag Axfood
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Menyplanerare Middagsfrid

Allmän information

Om Middagsfrid

Vill du vara en del i att forma hur miljoner människor i världen äter? Kicki Theander, grundare av Middagsfrid, revolutionerade svenska matbranschen när hon 2007 introducerade konceptet hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept till dörren. Med Kickis passion för riktigt bra mat, var drivkraften att hjälpa familjer att laga god och hälsosam mat i vardagen.

 Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, specialskrivs och provlagas alla recept i företagets provkök. Middagsfrid är numera en del av Axfood.

Bli en av oss

Vi söker nu en menyplanerare till vår produktionsgrupp.

Det här får du göra

Vår ambition är att varje vecka skapa de bästa recepten, leveransen och upplevelsen för våra kunder när de får hem sina matkassar och lagar våra recept. Du kommer att ingå i vår produktionsgrupp som ger dig en intressant och snabbfotad miljö att arbeta i. Middagsfrid är ett entreprenöriellt företag där vi arbetar i team och hjälper varandra även med uppgifter som ligger utanför ens eget ansvarsområde. Som medlem i menyplaneringen varierar uppgifterna med företagets behov och du kommer bl.a. menyplanera, skriva recept (i inDesign), provlaga recepten, budgetberäkna menyer och göra anpassningar efter budget.

Det här förväntar vi oss

Du har ett stort matintresse och vill arbeta med Middagsfrids matfilosofi. Du är noggrann och har förmåga att hålla många bollar i luften. Du har god datorvana och kunskaper inom Office-paketet.

Meriterande:

Du har arbetat med mat tidigare, har dokumenterad erfarenhet av att skriva texter eller recept till tryck och erfarenhet av att arbeta i inDesign.

Som person är du ordningsam och tar uppgifter i mål på utsatt tid. Du är noggrann, vetgirig och affärsmässig med en god samarbetsförmåga. Du gillar att ha veckobaserade deadlines med höga kvalitetskrav. Tjänsten innebär att du är involverad i många delar av företaget och du bör därför drivas av att ha ett helhetsperspektiv och att få ta ett brett ansvar.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Arbetsplatsen är på Axfoods huvudkontor på Torsplan i Stockholm.

Intresserad?

För att söka - skicka ditt CV samt ett kort brev där du beskriver varför just du är lämplig för tjänsten senast 19 augusti 2018.

Dela detta jobb

Menyplanerare Middagsfrid

Axfood