netjobs.com

MTO-koordinator - Forsmarks Kraftgrupp

Ansök nu

MTO-koordinator - Forsmarks Kraftgrupp


Vill du vara med och utveckla och förvalta MTO-frågor på Forsmarks Kraftgrupp, samtidigt som du bidrar till Sveriges fossilfria elförsörjning?
 


Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
 


Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/
 


Nu söker vi en MTO-koordinator (människa-teknik-organisation) till enheten Anläggningsteknik på Forsmarks Kraftgrupp.
 


Om jobbet

Enheten Anläggningsteknik arbetar utöver MTO-frågor med förvaltning, utveckling och förnyelse av våra tre produktionsanläggningar. Nu söker vi en ny medarbetare till vår enhet som ansvarar för MTO-frågor inom projektverksamheten på Forsmarks Kraftgrupp.
 


På enheten kommer du vara en del i ett team av tre personer som jobbar med MTO-frågor i våra förnyelseprojekt. Inom gruppen bollar ni frågor för att hjälpa och stötta varandra.
 


Dina arbetsuppgifter

• Bevaka MTO-frågor inom drift, underhåll och konstruktion

• Genom analyser, kravidentifiering, verifiering och validering beaktar du samspelet människa-teknik-organisation vid olika typer av förändringar i anläggningar

• Ansvara för arbetssätt, processer och rutiner för MTO-frågor i projekt samt linjearbete

• Medverka i omvärldsbevakning/utveckling i forum både nordiskt och bilateralt
 
Om dig

Vi tror att du som söker har akademisk utbildning inom beteendevetenskap, kognitionsvetenskap eller användbarhet, gärna kompletterad med en bredare teknisk utbildning med inriktning teknisk design, ergonomi eller liknande. Har du relevant arbetslivserfarenhet inom området ses det som meriterande. Du kommer att verka i en grupp med tvärkompetenser, vara öppen och lyhörd för andra discipliner och i samverkan med dessa skapa goda förutsättningar att arbeta övergripande med frågeställningar som berör MTO/HSI under konstruktionsprocessen och för slutanvändare inom drift/underhåll.
 


Som person planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt, och kommer med strategiska och långsiktiga lösningsförslag. Är självgående när det krävs och driver processen framåt, samtidigt som du är en sammanhållandefunktion mellan många aktörer. Då du kommer att ha många kontaktytor i rollen är det viktigt att du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som engelska.
 


Du bör trivas i en roll där vidareutveckling av arbetsrutiner för att förenkla och effektivisera vår verksamhet är en naturlig del.
 


Om oss

Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.
 


På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.
 


Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.
 


Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark
 


Övrig information

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef John Lindefeldt tfn 072-2408319

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Natasha Velevska tfn 073 – 801 45 80.
 


Våra fackliga representanter är: Akademikerna – Hans Lindqvist, Ledarna – Sofie Edin, SEKO – Conny Nordström, Unionen – Mia Friberg. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.
 


Placeringsort: Forsmark
 


Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober 2021.

Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte – sök redan i dag!
 


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Location: Östhammar
#LI-CB1 

Dela detta jobb

MTO-koordinator - Forsmarks Kraftgrupp

Vattenfall AB