netjobs.com

logga

NIBE SÖKER MEDARBETARE TILL PERSONALRESTAURANGEN

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-08

Ansök nu

NIBE SÖKER MEDARBETARE TILL PERSONALRESTAURANGEN

NIBEs personalrestaurang servar både anställda och besökare med fräscha smörgåsar, baguetter och lunch. Den varma lunchen lagas inte på plats idag men vi önskar utveckla vår verksamhet och på sikt komplettera med fler lättare lunchalternativ. Restaurangen har en härlig arbetsmiljö med nyrenoverade och lättstädade lokaler.

Vi söker nu dig som är intresserad av att jobba i restaurang och som vill vara med och utveckla vår personalrestaurang.

ARBETSUPPGIFTER:

Du har en viktig roll i kökets arbete och ingår i ett team på fyra personer där alla bidrar till slutresultatet. Du arbetar med alla förekommande sysslor i kök och matsal, vilket innebär att göra smörgåsar, sallader, bakning, lättare maträtter, diska, plocka in varor, fylla på salladsbuffé, städning och iordningställande av matsalen.

DIN BAKGRUND:

Vi söker dig som är en serviceminded, flexibel, snabb, ansvarsfull och positiv person som har kunden och god ordning i centrum. För att trivas hos oss krävs det att du har förmågan att arbeta självständigt under eget ansvar i högt tempo. Du känner en stolthet kring ditt arbete och utför det med stor noggrannhet och god kvalité. Du kommer vara en del av vårt serviceteam där vi värdesätter samarbete, kommunikation och som ställer upp för varandra när det behövs. Vi tycker också att det är viktigt att du har ett ”öga” för det lilla extra när det gäller både service och städning.

Du får gärna ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Har du dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien är det meriterande men inget krav.

Tjänsten är på 100%.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 8 november. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

Att jobba på NIBE betyder stor frihet under ansvar. Hela koncernen styrs av väl genomarbetade affärsprinciper och värderingar som gäller alla. Ödmjukhet, enkelhet och transparens är nyckelorden.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Madeleine Johannesson

madeleine.johannesson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
NIBE SÖKER MEDARBETARE TILL PERSONALRESTAURANGEN

NIBE AB