netjobs.com

Vi på Releasy Customer Management är ett team som arbetar tillsammans med att utveckla våra uppdragsgivares kundrelationer och stärka deras försäljning. Våra kunder är stora bolag med fokus på att skapa värde i kunddialogen inom en rad branscher, bland annat media, telekom, energi, bank och resor. Vi erbjuder våra anställda att utvecklas i en spännande bransch genom att vara våra uppdragsgivares röst mot kunden. Sälj finns naturligt i alla våra kundkontakter för vi vet hur viktigt det är för företagens och våra uppdragsgivares framgång.

Vi finns representerade i Linköping, Borlänge, Borås, Stockholm och Barcelona. Vårt fokus på rutiner, utbildning och våra medarbetare har gjort oss till en av Sveriges mest framgångsrika kundserviceorganisationer. Vi arbetar ständigt med att bevara en arbetsplats med härlig anda, energi och kamratskap där våra medarbetare trivs och brinner för det de gör. Vi tror att olikheter gör oss starkare och vår blandning av ålder, kön och etnicitet gör att vi växer och utvecklas tillsammans. Vi arbetar med trygga anställningar genom kollektivavtal med Unionen.

Norsktalende agenter søkes!

Vi ser nå etter flere norsktalende agenter til Releasy i Borlänge. Releasy er en av Sveriges ledende aktører innen kundeservice og salg, og har i dag kontor i fem byer. I Borlänge jobber nærmere 250 personer som er oppdelt i team på 15-20 personer. Hvert team ledes av en dedikert teamleder og preges av høy energi og kameratskap.

Som agent kommer du til å jobbe mot en eller flere kunder. Du svarer på innkommende samtale.

Som agent leverer du ifølge Releasys motto «Den beste kundeopplevelsen». Du lytter til kundens behov og jobber aktivt med salg som en del av servicen. For å lykkes med ditt oppdrag kommer du til å få en enorm opplæring/introduksjon under fem uker.

Arbeidstidene vil være mellom 07-20, mån - sön. Ansettelsen er et bemanningsoppdrag der du blir ansatt av Lundin & Boström og utleid til vår kunde Releasy. Ambisjonen er at du i løpet av, eller senest etter prøvetiden skal bli overtatt og direkteansatt hos Releasy.

Tjenesten ligger i Borlänge, på heltid og så langt. Start så snart som mulig!

Kvalifikationer

For å være oppdatert for denne tjenesten, må du kunne snakke og skrive fritt på norsk.

Vi ser etter deg som har eksamen fra videregående skole og som snakker og skriver uhindret på norsk. Du har gode datakunnskaper. Har du tidligere erfaring fra kundeservice, service eller eller annen tilsvarende kundeopplevelse er det sterkt meritterende. 

Din profil

Som person er du en lagspiller og trives med å jobbe i team. Du er en dyktig kommunikator som kommuniserer klart, tydelig og strukturert. Du utfører dine arbeidsoppgaver med stort engasjement, samtidig som du gir dine kunder service i verdensklasse.

kontaktinformasjon, se nedenfor

Vi söker norsktalande agenter

Vi söker nu ett antal norsktalande agenter till Releasy i Borlänge. Releasy är en av Sveriges ledande aktörer inom kundservice och försäljning och har idag kontor på fem orter. I Borlänge arbetar närmare 250 personer, uppdelade på team om 15–20 personer. Varje team leds av en dedikerad teamleader och präglas av hög energi och kamratskap.

Som agent kommer du att arbeta för en eller flera kunder via inkommande samtal.

Som agent levererar du enligt Releasys motto ”den bästa kundupplevelsen”. Du är lyhörd för kundens behov och arbetar aktivt med merförsäljning som en del av servicen. För att lyckas med ditt uppdrag, kommer du att få en gedigen utbildning/introduktion under fem veckor.

Arbetstiderna är schemalagda mellan 07-20, mån - sön. Anställningen är ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av Lundin & Boström och uthyrd till vår kund Releasy. Ambitionen är att du under eller senast efter provanställning skall bli övertagen och direktanställd hos Releasy.

Tjänsten är placerad i Borlänge, heltid och tillsvidare. Start så snart som möjligt! 

Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du kan tala och skriva obehindrat på norska. 

Vi söker dig som har gymnasieexamen och en god datavana. Har du tidigare erfarenhet från kundtjänst, service eller annan likvärdig kundvana är det starkt meriterande.

Din profil
Som person är du en lagspelare och trivs med att arbeta i team. Du är en god kommunikatör som kommunicerar klart, tydligt och strukturerat. Du utför dina arbetsuppgifter med stort engagemang, samtidigt som du ger dina kunder högklassig service. 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Releasy med Lundin & Boström.

Kontakta någon av oss om du har frågor:

Peter Boström 0243-22 66 51, peter.bostrom@lundinbostrom.se 

Ida Ryentorp, 070-360 71 90 ida.ryentorp@lundinbostrom.se 

Maria Lindström 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se 

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se.

Vi är nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, vi kommer hantera ansökningarna löpande!

 

Norsktalende agenter til Releasy

Ort
Utgår

2020-08-27

Ansök nu

Dela detta jobb