netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Office Manager till finansbolag sökes

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Office Manager till finansbolag sökes

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en självgående, proaktiv och serviceinriktad person som vill få en fot in i finansbranschen? Då kan den här tjänsten vara någonting för dig! För kunds räkning söker vi nu en office manager som kommer att arbeta brett med support för företagets medarbetare. Dina arbetsuppgifter innebär exempelvis:

- Välkomnande av besökare
- Diverse konstoradministration
- Inköp/beställning av kontorsmaterial
- Diverse ekonomiadministration
- Post- och leveranshantering

Ditt fokus kommer att ligga på att se till att kontoret är välkomnande för företagets medarbetare och besökare. Du kommer även arbeta brett med kontorsadministration och support för kontorets olika funktioner.

Personprofil
Vi söker dig som är organiserad, ansvarskännande och initiativtagande. Du har en känsla för service och är inte rädd att rycka in där det behövs.

Det är av stor betydelse att du är proaktiv och utåtriktad med en god social förmåga. Arbetet ställer också höga krav på att du är självgående och har en förmåga att se vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller har arbetat inom servicebranschen.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8–17 med viss flex
Plats: Stockholm

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos företaget.

Om PerformIQ
erformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Dela detta jobb

logo
Office Manager till finansbolag sökes

PerformIQ