netjobs.com

logga

ORDERADMINISTRATÖR TILL KUNDTJÄNST

Företag Nibe AB
Ort
Utgår

2020-02-17

Ansök nu

ORDERADMINISTRATÖR TILL KUNDTJÄNST

Vill du ha en intressant utmaning och arbeta med ett av Europas starkaste varumärken i energiteknikbranschen? Avdelningen Kundtjänst inom affärsområdet NIBE Energy Systems NES söker nu en Orderadministratör med placering i Markaryd.

NES ansvarar för försäljning av värmepumpar, pannor, varmvattenberedare etc. under varumärket NIBE till dotterbolag, importörer m fl i framför allt Europa.

ARBETSUPPGIFT:

Som Orderadministratör arbetar Du bland annat med orderhantering, planering, leveransinformation samt fungerar som stöd till våra säljare. Tjänsten innehåller även kreditbedömning av kunder vilket görs tillsammans med ekonomiavdelningen samt alla sedvanligt förekommande uppgifter på en kundtjänst och försäljningsavdelning.

DIN BAKGRUND:

Vi ser gärna att Du är en glad, ambitiös, flexibel och serviceinriktad person som gillar att arbeta med människor. Du har en positiv attityd och engagemang inför nya arbetsuppgifter, samtidigt som du har en förmåga att strukturera upp och planera ditt arbete.

Du har minst gymnasiekompetens samt god telefon-och datorvana. Om du har arbetat i en administrativ roll tidigare, eller har utbildning inom administration ses det som meriterande, men är inget krav. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 17 februari. Ansökan sker via vår webbsida under "lediga tjänster". Ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

FAKTA OM NIBE  

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Arne Gustafsson

Kundtjänstansvarig för NIBE Energy Systems

0433-27 30 00

arne.gustafsson@inibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

logga
ORDERADMINISTRATÖR TILL KUNDTJÄNST

Nibe AB