netjobs.com

logga

Orderberedare

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-01-19

Ansök nu

Orderberedare

Orderberedare

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning

Vår kund i Tibro söker en skicklig orderberedare för omgående start.
Som orderberedare tar du emot och administrerar kundorder. Ditt arbete med detta sker i affärssystemet Monitor. Du kommer utgöra en viktig länk mellan kundens behov och den slutgiltiga lösningen.
Du kommer arbeta tillsammans med kollegor på Sales Support. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär orderberedning till produktion, underhåll av standardartiklar i affärssystem, orderstyrda inköp och medverka vid projektmöten. Den huvudsakliga kontakten med kund sker via mail och telefon på både svenska och engelska. Du kommer även vara behjälplig med andra förekommande arbetsuppgifter på avdelningen.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant gymnasial utbildning och har erfarenhet av orderberedning, gärna med inriktning mot tillverkningsindustrin. Du har god datavana och viss erfarenhet av CRM-system. Har du tidigare arbetat i Monitor är det meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
För att lyckas i rollen är du noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en teknisk och ekonomisk förståelse. Vidare är du serviceinriktad och trivs med att hantera löpande administrativa arbetsuppgifter.
Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta kandidatansvarig Karinna Tuzinovic karinna.tuzinovic@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

 

 

 

Kontaktperson(er)

 

 

 

Sara Stenlund

sara.stenlund@premier.se

 

Karinna Tuzinovic

karinna.tuzinovic@premier.se

 

Anställningsomfattning

 

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Skövde

Publiceringsdatum

19 December 2019

Dela detta jobb

logga
Orderberedare

Premier Service