netjobs.com

Logo

Översättare/Translator till internationell advokatbyrå!

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-28

Ansök nu

Översättare/Translator till internationell advokatbyrå!

Har du tidigare arbetet med översättning av text och är intresserad av att arbeta med översättning av legala dokument på en internationell advokatbyrå?

Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en översättare/translator till vår kund som är en internationell advokatbyrå. Du blir anställd hos Jurek som uthyrd konsult men kommer arbeta hos vår kund i Kista.

Du kommer arbeta med att översätta olika juridiska dokument från svenska till engelska och projektet förväntas pågå i ca 4 månader.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare arbetat med översättning av text från svenska till engelska. Dina språkkunskaper väger tungt och vi ser att du är en noggrann person med tydlig struktur och ordningssinne.

Du erbjuds
En spännande roll i en internationell miljö där du får arbeta tillsammans med engagerade och drivna kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd hos Jurek rekrytering och bemanning men arbeta hos vår kund i Kista. Tjänsten omfattar 100% och är tänkt att starta omgående och pågå i ca 4 månader framåt.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

Logo
Översättare/Translator till internationell advokatbyrå!

Jurek Bemanning