netjobs.com

logga

Pressekreterare konsultuppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Pressekreterare konsultuppdrag

Nu söker vi en T.f Presschef / Pressekreterare till ett konsultuppdrag för start snarast möjligt fram till och med 30/6. Kunden är en branschorganisation i centrala Stockholm som behöver tillfällig förstärkning till sin pressavdelning.


Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med uppdrag inom kommunikation, pressarbete och opinionsbildning. Ditt fokus är vår närvaro i traditionell media men du har även lite koll på hur man skapar kommunikation i sociala medier. Du är en vass skribent som formulerar budskap till målgruppen på ett pedagogiskt och intressant sätt. Du skriver debattartiklar och sköter journalistkontakter samt mediatränar dina kollegor. Som person är du proaktiv och prestigelös och utöver dina dagliga arbetsuppgifter även beredd på att hjälpa till med övriga sedvanliga uppgifter på en kommunikationsavdelning.


Vi är ett glatt, samhällsintresserat gäng på ca 10 personer som ansvarar för kommunikation och press. Hos oss har vi en flexibel arbetsplats med bra balans mellan arbete och fritid. Vi sitter i ljusa, trevliga lokaler mitt i city.


Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i detta uppdrag. För ytterligare information om tjänsten kontakta Susanne Waering, Susanne.waering@jurek.se, eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se.

Vi ser fram emot en kontakt och information om din tillgänglighet så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

logga
Pressekreterare konsultuppdrag

Jurek