netjobs.com

Private Executive assistant till internationellt bolag

Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Private Executive assistant till internationellt bolag

Kort om tjänsten

ICT erbjuder nu rätt person en spännande service & administrationsroll inom bolaget. Vi söker nu efter en person som kan bidra med administrativt stöd till bolagets grundare. I rollen som är mycket bred lägger vi stor vikt vid att hitta en person som är serviceminden samt har en hög integritet. ICT är ett ungt företag med stark tillväxt, där entreprenörsandan är stark och ”vi kan” är ett motto. Här får du möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling samtidigt som du utvecklar dig själv.

Om verksamheten

ICT är ett företag verksamt inom Crowd Marketing-branschen där ICTs målsättning är att samarbeta med och stödja en av världens största säljorganisationer, Crowd1, genom marknadsföring och distribution av digitala produkter och tjänster.
Vi når kunder på alla världens kontinenter genom vårt nätverk med fler än 30 miljoner människor världen över som
rekommenderar och säljer digitala produkter direkt till slutanvändare. .
ICT är ett företag i en stark tillväxtfas med en utpräglad entreprenöriell anda.
Vi arbetar från kontor i Stockholm, Madrid, Dubai och Marbella.

Mer om tjänsten

Att få förmånen att arbeta nära vår grundare innebär ett stort ansvar och kunnande. För att lyckas i rollen krävs det noggrannhet och en stark strukturkänsla då man ansvarar, planerar och koordinerar både arbets relaterade och privata åtagande.
I din tjänst har du ett helhetsansvar för kalendern och därmed även chefens tid, säkerställer att rese- och mötesarrangemangen fungerar utan problem.
Meriterande med mycket goda kunskaper i MS Office och digital kompetens då du tar fram presentationsmaterial inför möten där du även ska föra protokoll och bevaka ärenden. Vi ser även att du har vana av att sammanställa och analysera material till olika rapporter.
Du är duktig på kommunikation och förstår att hantera information då all är av yttersta privat eller företags stämplat värde.
Hos oss får du ett spännande och utvecklande jobb där ingen dag är den andra lik.

Din profil

Vi letar efter en person med hög integritet som är van att jobba proaktivt och strukturerat. Du bör vara en social person som trivs i en snabbt föränderlig roll. Rollen kräver att du är prestigelös samt att du har en god förmåga att arbeta under press. Vi tror att du från tidigare roller eller via utbildning har ett moget affärstänk samt kunskaper inom företagsekonomi eller marknadsföring.
Om du är trygg som person och vill vara med och bygga system och strukturer kommer du älska att arbeta för ICT.
Förutom marknadsmässig lön, pensionsavsättningar och friskvårdsbidrag erbjuder vi en stimulerande och rolig arbetsplats med utrymme att växa!
Som person är du nyfiken och ser helheten samt kommunicerar obehindrat på både Svenska & Engelska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande.
I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och rekryteringsspecialisterna Bengt Lööw bengt.loow@dreamwork.se och Tobias Lindberg tobias.lindberg@dreamwork.se

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Dela detta jobb

Private Executive assistant till internationellt bolag

Dreamwork Scandinavia AB