netjobs.com

Logga

Produktionsplanerare

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-02

Ansök nu

Produktionsplanerare

Inom Derome är vi idag över 2000 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en Produktionsplanerare och kan erbjuda en spännande roll med stor möjlighet till påverkan i ett expansivt företag!

Som Produktionsplanerare kommer du att arbeta nära produktionen med att planera beläggning i våra fabriker. Du får en viktig funktion i övergången från projektering till produktion, innehållande allt från utveckling och läsning av ritningar till optimering av vår produktion. Utöver detta ska du stödja arbetet för kontinuerlig förbättring inom kvalitet och produktivitet.

Övergripande ansvarsområde i rollen är:
- Att upprätta, utveckla och uppdatera våra produktionsplaner till all volymproduktion
- Att följa upp vår produktion och uppdatera våra nyckeltal
- Att vara delaktig i att bestämma vilken kapacitet som behövs i våra fabriker samt leda kapacitetsplaneringsmöten tillsammans med övriga avdelningar.
- Att tillsammans med övriga avdelningar ge besked om möjliga leveranstider på både förfrågningar och avropad order.
- Att vara ett stöd och hjälpa till med slutkostnadsprognoser.
- Produktionsplanering i affärssystem samt övriga dokument.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i befattningen som Produktionsplanerare tror vi att du har erfarenhet av produktionsplanering och beredning, gärna från branschen eller intilliggande branscher. Erfarenhet av Lean, 5S, eller liknande är meriterande. Som person är du en kommunikativ problemlösare med en positiv, öppen och engagerad attityd. Du har god social förmåga och trivs i en miljö där samarbete, initiativtagande och prioriteringsförmåga är nyckelord. Du är en fena på att skapa struktur och har ett skarpt ordningssinne.ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placeringsort är vid vår anläggning i Väröbacka utanför Varberg eller i Kristinehamn.

För mer information om tjänsten, kontakta vår Produktionsplanerare Per Holmqvist på 0910-71 44 45.

Vi vill ha din ansökan senast den 2 januari och gärna tidigare, då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor. Derome Husproduktion består av divisionerna A-hus, Plusshus och Produktion. A-hus levererar kundanpassade villor till konsumentmarknaden och Plusshus levererar industriellt optimerade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella kunder. Produktion sker på fyra orter i Sverige och innefattar såväl volym- som planelement.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Produktionsplanerare

Derome Byggvaror & Träteknik AB