netjobs.com

Vill du jobba med projektadministration och ekonomiuppgifter på ett framgångsrikt företag i byggbranschen?

Keller Grundläggning AB är världsledande på tillgängliga markförstärkningstekniker och är specialister på projektering och utförande av kalkcementpelaren. Keller har sitt svenska huvudkontor i närheten av Göteborg och har nu ett stort byggprojekt under ett par år i Årsta, dit dom nu söker en duktig projektadministratör!

Som projektadministratör kommer du att ha en central funktion och ansvara för de ekonomiska underlagen. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer inkludera vanligt förekommande ekonomiuppgifter, till att bistå projektledare och analysera och presentera information. 

Detta är en ny arbetsplats där du kommer få möjligheten att sätta din egen prägel. Du kommer ha en viktig roll med frihet under ansvar. Detta är i utgångsläget en anställning via oss på TEMP-TEAM där möjligheter finns till övergång hos Keller för rätt person. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som: 
- har ekonomisk utbildning eller erfarenhet. Meriterande om du arbetat som projektadministratör i eller liknande samt erfarenhet av projektredovisning gärna inom byggbranschen.
- talar flytande svenska och behärskar engelska i tal och skrift 
- har goda kunskaper i Officepaket
- Tycker om att arbeta med siffor och har strukturen för att hantera stora mängder underlag och sammanställa information.
- Har en flexibel personlighet och gärna ställer upp för att lösa olika arbetsuppgifter som kan uppstå under projektets gång

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Mellquist, 0708-58 23 86 på TEMP-TEAM. 

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se

Logga

PROJEKTADMINISTRATÖR TILL KELLER GRUNDLÄGGNING AB

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2018-08-30

Ansök nu

Dela detta jobb