netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Receptionist

Ort
Utgår

2022-06-29

Ansök nu

Receptionist

Vill du jobba i receptionen på Högskolan Kristianstad och vara vårt ansikte utåt med mycket kontakt med studenter, medarbetare och gäster? Vi söker dig som är kommunikativ och gillar att ge service. Låter det som något för dig? 

Som receptionist ingår du i avdelningen Studentcenter. Avdelningen har som huvuduppgift att ge presumtiva studenter och befintliga studenter bästa möjliga stöd och service för att underlätta studiegången och stärka studenterna inför sina kommande yrkesval. Inom avdelningen finns följande områden: Reception, Högskoleadministration, Alumnsamordning, International Relations, Studenthälsan, Studie- och karriärvägledning, Stöd till studenter med funktionsnedsättning samt EVL vilket innebär att vi är ett elitidrottsvänligt lärosäte. 

Arbetsuppgifter

Receptionen är ofta den första kontaktytan inom högskolegemensamt stöd för både studenter, lärare och våra gäster. Därför är ett välkomnande och trevligt bemötande med hög servicegrad av största vikt. Arbetet innebär att ge professionellt stöd och korrekt information om högskolans verksamhet. Informationsutbytet sker över disk, via telefon samt e-post och chatt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tentamensutlämning, försäljning av profilvaror och kompendier, hjälpa studenter med arbetsskadeanmälningar och försäkringsärenden samt publicera information via Studentportalen. Arbetsuppgifter inom och utanför avdelningens nuvarande arbetsområde kan bli aktuella i samband med omfördelning av arbetsuppgifter inom det högskolegemensamma stödet.   

Behörighet och kvalifikationer

Du har lägst gymnasieexamen och gärna utbildning inom områdena administration och service. Det är meriterande med erfarenhet av studier på högskolenivå. Du har arbetserfarenhet inom reception eller annat likvärdigt serviceyrke. Erfarenhet av administrativt arbete är meriterande. Särskilt meriterande är erfarenhet av administrativt arbete inom offentlig sektor. Du behöver ha goda kunskaper i Office-paketet och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. 

Du är en del av en servicefunktion och därför söker vi dig med utpräglad servicekänsla. Du är en positiv och flexibel person som tycker att det är roligt att hitta lösningar på oväntade problem eller frågeställningar. Som person är du självgående, har god organisationsförmåga och har lätt för att samarbeta och hantera stressiga situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Vi söker två tillsvidareanställda på heltid. Vi tillämpar vanligtvis provanställning. Tillträde för en av anställningarna är snarast möjligt och för den andra anställningen under oktober månad. Placering är i Kristianstad på vårt vackra campus med goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut.

Ansökan

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju. 

Sista ansökningsdag är 2022-06-29.

Upplysningar om anställningen lämnas av:

Martin Ackefelt, chef för Studentcenter, 044-250 39 40

Therése Harrysson, Verksamhetskoordinator, 044-250 32 08

Liselotte Larsson, Receptionist, 044- 250 37 09

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

Arbetsplats Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är Sveriges mest sökta högskola med några av landets mest attraktiva utbildningar. En liten men samtidigt stor högskola samlad på ett vackert campus. Vi är stolta över våra 500 anställda och 14 000 studenter med den mångfald de representerar. Närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt är våra ledord och genomsyrar alla våra 50 program och 270 fristående kurser. Med ett stort utbud på distans är vi långt fram i utvecklingen av distanspedagogik. Forskningen som bedrivs hos oss är driven av samhällsutmaningar, praktiknära och integrerad med våra undervisningsområden. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Logga
Receptionist

Högskolan Kristianstad