netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Receptionist

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Receptionist

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Företaget är ett ungt bolag som arbetar inom teknisk installation. De utformar, underhåller och installerar tekniska system för olika byggnader samt skapar smarta och hållbara installationslösningar. Vi har i dagsläget valt att inte publicera namnet på företaget, men du kommer att få veta det och mer om företaget i intervjufasen.

Arbetsuppgifter

I rollen som receptionist kommer du att arbeta med att ta emot och ge god service till företagets gäster och besökare samt svara på frågor från både personal och externa besökare. Du kommer att ansvara för allmänna ytor på företaget samt ha kontakt med externa företag som sköter om kontoret. I rollen ingår också arbete med att förbreda och hålla ordning i konferensrummen och se till att de är fräscha och inbjudande. Vidare ansvarar du för att göra felanmälningar samt följa upp eventuella problem i fastigheterna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Du har en god datorvana och är väl bevandrad i Officepaketet
• Tidigare erfarenhet av servicearbete är meriterande

Till den här rollen söker vi dig som brinner för service, har ett prestigelöst förhållningssätt och är strukturerad i ditt arbete. I rollen som receptionist är du kundernas ansikte utåt, vilket innebär att du bidrar till att skapa en välkomnande stämning och ger ett professionellt mottagande. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du tar ett stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Receptionist

Bravura