netjobs.com

logga

Receptionist/administratör

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-01-19

Ansök nu

Receptionist/administratör

Receptionist/administratör

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning

Vi söker nu en receptionist till vår kund i Tibro med omgående start.
Som receptionist/administratör kommer du ansvara för reception och växel. Du kommer ha kundkontakt via telefon och mail. Posthantering, ansvar för kontorsmaterial, behjälplig vid möten (boka luncher m.m), registrera och följa upp mail är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer även vara en supportfunktion för såväl interna som externa kunder och försäljningsenheten.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du har goda datakunskaper och att du har goda kunskaper i svenska och engelska (i tal och skrift) är ett krav.
Vi söker dig som är flexibel och prestigelös i ditt arbete. Du är en lagspelare och trivs i en miljö där du har nära samarbete med kollegor. Vidare är du serviceorienterad och har kunden i fokus. Du har förmågan att arbeta effektivt, noggrant och självständigt. Här arbetar vi i ett högt tempo vilket ställer krav på att du är stresstålig och kan prioritera i arbetet.
Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta kandidatansvarig Karinna Tuzinovic karinna.tuzinovic@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

 

 

 

Kontaktperson(er)

 

 

 

Sara Stenlund

sara.stenlund@premier.se

 

Karinna Tuzinovic

karinna.tuzinovic@premier.se

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

 

Tjänstgöringsort

Skövde

Publiceringsdatum

19 December 2019

Dela detta jobb

logga
Receptionist/administratör

Premier Service