netjobs.com

Logo

Receptionist till internationella advokatbyrån White & Case

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-22

Ansök nu

Receptionist till internationella advokatbyrån White & Case

Vi söker dig som älskar att ge service och vill vara med och utveckla vårt koncept "A Five-star-service". Vi vill alltid ge våra klienter den bästa servicen – och det är en upplevelse som startar i vår reception!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en receptionist till White & Case kontor beläget i centrala Stockholm. Som receptionist kommer du att arbeta brett med ansvar över reception och konferensrum. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

  • Ta emot besökare
  • Förbereda och boka konferensrum
  • Hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter för att underlätta och möjliggöra den dagliga verksamheten såsom inköp, beställning av kontorsmaterial, posthantering etc.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har något års erfarenhet från en liknande roll med fokus på service, gärna från hotell- eller konferensbranschen. Du trivs i en internationell kontext och i en roll med många kontaktytor och operativa arbetsuppgifter. I denna rekrytering kommer vi att lägga stort fokus på personlig drivkraft, prestigelöshet och professionalitet.

Som person drivs du av att överträffa förväntningar och ge bästa möjliga service! Du har en blick för vad som behöver göras, ett öga för detaljer och tar gärna egna initiativ. Du är lyhörd, jordnära och behåller lugnet även i stressiga situationer.

Då White & Case är en global organisation är det viktigt att du är duktig på engelska. Du bör även ha goda kunskaper i Office-paketet.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred och varierande roll på ett internationellt företag med trevliga medarbetare. Kontoret är beläget på Biblioteksgatan i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Förväntad start är i slutet av januari 2020. Du kommer att ingå i ett team om två receptionister och en teamledare där arbetstiderna varierar mellan 8:00-20:00.

I denna rekrytering samarbetar White & Case med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV (på engelska). För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Om verksamheten
Det som från början var en radikal idé – att hela världen var vår marknad – har nu blivit verklighet.

White & Case är en av världens största advokatbyråer. Genom våra 2,200 advokater fördelade på 44 kontor i 30 länder har vi kapacitet att ta oss an de största och mest komplexa uppdragen. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom M&A, Private Equity, bank och finans, kapitalmarknad och tvister. Vi har haft kontor i Sverige i över 35 år och idag arbetar ca 100 personer på vårt Stockholmskontor.

Sökord: Office Manager, Kontorsansvarig, Service, Konferensvärd, Konferensvärdinna, Växeltelefonist, Hotellreceptionist, Bokningsansvarig, Front Office, Kundmottagare, Koordinator.

 

Dela detta jobb

Logo
Receptionist till internationella advokatbyrån White & Case

Jurek Bemanning