netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Receptionist/värd till Besöksverksamhet i Södertälje

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-07-13

Ansök nu

Receptionist/värd till Besöksverksamhet i Södertälje

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


RECEPTIONIST/VÄRD TILL BESÖKSVERKSAMHET I SÖDERTÄLJE 


Vår kund har ett fordonsmuseum och besökscentrum i Södertälje. Verksamheten har många besökare. Besökare kan t ex vara kunder, återförsäljare, personal från den egna verksamheten men även privatpersoner. 

ARBETA SOM RECEPTIONIST/VÄRD HOS VÅR KUND I SÖDERTÄLJE

Vi på Eterni söker nu dig som älskar service, ordning och reda och trivs med att vara ansiktet utåt i en spännande miljö. Ser du dig själv som en sann lagspelare där du tillsammans med kollegor ansvarar för att ge verksamhetens besökare bästa servicen, kan detta vara rollen för dig. Har du dessutom ett intresse för bussar och lastbilar, så tveka inte att söka denna tjänst.  

ARBETSUPPGIFTER
Rollen är bred och innebär en varierande vardag där arbetsuppgifter såsom bland annat omvårdnad av lokalerna, ta emot besökare, ta hand om försäljning i verksamhetens shop, svara i telefon, planera, förberedande av besöksaktiviteter ingår. Kundservice är självklart i fokus i samtliga arbetsuppgifter. 

Nedan arbetsuppgifter är vanligt förekommande: 

  • Ta emot besökare

  • Ta emot inkommande samtal

  • Kassahantering och redovisning av den samma

  • Omvårdnad av allmänna utrymmen 

  • Bistå vid kund- och marknadsaktiviteter

 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarstagande, flexibel, anpassningsbar och social. Service och kundfokus är för dig en självklarhet och något du trivs oerhört mycket med att ge. Din positiva och flexibla inställning gör att du med enkelhet pendlar mellan olika typer av arbetsuppgifter. Du är van vid att samarbeta med andra och din prestigelöshet gör att du inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du känner dig också bekväm med att kunna tala inför grupp och t e x hälsa en besöksgrupp välkommen och gå igenom dagens agenda. 

För att passa in i rollen har du tidigare erfarenhet av:

  • Receptions arbete eller konferensvärd

  • God vana av kundkontakt

  • Administrativ erfarenhet

  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift, flera språk är meriterande

  • Att tala inför grupp

 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som receptionist/värd är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult ute hos vår kund i Södertälje på dennes verksamhet.

Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. 

Arbetstider: 07.30-16.30

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Jenny Ryhd på via 0738-617211 mail: jenny.ryhd@eterni.se.

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Receptionist/värd till Besöksverksamhet i Södertälje

Eterni Sweden AB