netjobs.com

Bli en av oss på MC-Folket
Är du fulladdad, har ett vrid utan dess like och en toppeffekt som går utanpå det mesta? Är du positiv, klarar stress utan att blåsa cylindertopparna och fixar att hålla många ljuskäglor i luften samtidigt? Då kan du fortsätta läsa..

MC-Folket, Sveriges största MC-tidning,söker nu en redaktör för heltidsanställning som kan tillgodose läsarnas behov av informativ och underhållande läsning. Jobbet som redaktör innebär många olika uppdrag.  Från att provköra någon av de nya hojmodeller som kommer ut, till att granska myndigheternas beslut och händelser som påverkar oss motorcyklister. Dina journalistiska kunskaper fäster vi stor vikt vid och vi förutsätter att du har ett gediget motorcykelintresse. Vi tror du vill ingå i ett glatt team som jobbar väldigt oregelbundna tider, såväl vardag som helgdag. Att du är bekväm i IT-miljön och på sociala medier ser vi som en självklarhet. Kameran behöver du också kunna hantera.

MC-Folket är ju som du vet officiellt organ för SMC, Sveriges MotorCyklister. SMC verkar för motorcyklisternas rättigheter och har nära 70 000 medlemmar. Redaktionen ligger i Borlänge och tidningen utkommer med åtta nummer per år. Tidningen sköter också flera av SMC:s events såsom Riksträffen på Romme Alpin och Hoj-X som går till Helsingfors varje år. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med NetJobs, vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta jonas.holma@netjobs.se.

 

 

 

Redaktör till MC-Folket

Ort
Utgår

2020-04-01

Ansök nu

Dela detta jobb