netjobs.com

logga

Rekryterare/researcher sökes inför kommande uppdrag!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Rekryterare/researcher sökes inför kommande uppdrag!

Arbetsbeskrivning
Inför kommande uppdrag så söker vi dig som vill arbeta i en roll som rekryterare och har erfarenhet av att arbeta med search sedan tidigare. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma ute hos våra kunder är intervjuer, referenstagning, personlighetstester och search för att lokalisera marknadens vassaste kandidater, nätverkande och employer brandning. Vi söker dig som verkligen brinner för att hjälpa människor till deras drömjobb och älskar att knyta nya kontakter!

Vem söker vi till denna typ av uppdrag?
Till uppdrag som rekryterare/researcher söker vi dig som har jobbat med detta minst ett par år och längtar efter nya utmaningar. Du har troligtvis hanterat flertalet rekryteringsprocesser från ax till limpa och känner dig trygg i samtliga steg. Att ingen dag är den andra lik är något du är van vid och trivs bra med!

Det är meriterande om du har erfarenhet av personlighetstester samt talar och skriver engelska flytande.

Du erbjuds
Våra kunder finns inom flertalet branscher och uppdrag samt uppdragslängd varierar från kund till kund. Oavsett vilket uppdrag du tar dig an så blir du en del av vårt härlig gäng på Jurek och får möjligheten att samla på dig massor av värdefull kunskap inför framtiden.

Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig på Julia.jarvholm@jurek.se ! Jag hoppas vi hörs av!

Dela detta jobb

logga
Rekryterare/researcher sökes inför kommande uppdrag!

Jurek