netjobs.com

logga

Rekryteringskonsult till spännande myndighet

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Rekryteringskonsult till spännande myndighet

Vill du vara med och arbeta och bidra i ett större antal rekryteringsprocesser till Luftfartsverket? Vi söker dig som har erfarenhet av kompatensbaserad rekrytering samt är van vid search och Linkedin. Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att genomföra ett större antal rekryteringsprocesser från start till mål i nära samarbete med rekryterande chef. Du utgår från Luftfartsverket befintliga rekryteringsprocess och verktyg. Denna myndighet är en organisation som präglas av säkerhet men också förändringar där konkurrensutsättning, internationalisering, totalförsvar och ökade krav på affärsmässighet är faktorer som i hög grad påverkar HR arbetet. 

Vem är du?

  • Akademisk examen inom HR, beteendevetenskap eller liknade. Fem års erfarenhet av att ha arbetat med rekrytering. 

  • Du har grundläggande kunskaper om principer och best practice inom HR

  • Du har en allmänt hög IT-mognad samt behärskar svenska och engelska obehindrat

  • Flera års erfarenhet av Kompetensbaserad rekrytering

  • Goda kunskaper i search/Linkedin

  • Erfarenhet från komplexa och stora organisationer.

Meriterande med kunskaper om marknadsföring och användandet av sociala medier inom rekrytering.
Vi ser gärna att du kommer från en teknikintensiv verksamhet och det är meriterande med en kombination av privat och statlig bakgrund. Du har hög initiativförmåga, är analytisk och har integritet och samarbetsförmåga. 

Du erbjuds
Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100 % med start i juni och löper i cirka sex (6) månader, med chans till förlängning på 3 månader. Placering: Norrköping. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se 

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Rekryteringskonsult till spännande myndighet

Jurek