netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Researcher till vårt rekryteringsteam

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Researcher till vårt rekryteringsteam

Om tjänsten

Montico är en helhetsleverantör inom HR med ett brett utbud av tjänster inom bland annat bemanning, rekrytering och utbildning. Till vårt team som arbetar med uppdrag inom tjänstemän/rekrytering söker vi nu en ny kollega som är grym på att hitta rätt kandidat till våra kunder. Vill du ha en karriär inom rekrytering- och HR-området? Då är detta en perfekt chans för dig som vill utvecklas, tillsammans med oss.

 

Arbetsbeskrivning

Som Researcher arbetar du med att söka, identifiera och attrahera kandidater till rekryteringsuppdrag för våra kunders räkning men det även för uppdrag till vår konsult/ interimsverksamhet. De verktyg du använder är bl.a. vår egen CV-databas, LinkedIn, Arbetsförmedlingens kandidatbank men också andra kanaler och nätverk. Du utgår ifrån ett av våra kontor, gärna Tranås eller Växjö och är delaktig i uppdrag inom alla våra regioner och inom alla branscher och tjänsteområden. Uppdragen initieras av kollegorna i teamet men du arbetar också proaktivt med att attrahera kandidater till kommande uppdrag.

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som trivs med en utåtriktad roll där initiativtagande och socialt nätverkande via primärt sociala medier och telefon är en nyckelfaktor för framgång. Självklart har du ett stort intresse av andra människor och då i kombination med förmågan att vara lyhörd för kundens behov och kandidatens möjligheter.

För att lyckas i den här tjänsten är det viktigt att du kan kommunicera och föra dialog med personer med olika bakgrund. De tjänster du kommer att arbeta med spänner över ett brett område och det förutsätter en mognad och integritet samt en förmåga att anpassa din kommunikation. Även förmåga att snabbt sätta dig in i förutsättningarna för olika tjänster och att kunna växla mellan dessa är viktig att ha med sig.

Du har ett stort engagemang och uthållighet i det du gör. Du bidrar till att skapa utvecklande miljöer genom kreativitet, lösningsfokus och att inspirera andra.

Du har kunskap om arbetsmarknaden och rekrytering och det är meriterande med arbetslivserfarenhet inom det området. Du har mycket god IT-vana och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Din ansökan lämnar du via länken i denna annons. Vi tar ej emot ansökningar på annat sätt. Vi gör löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Researcher till vårt rekryteringsteam

Montico AB