netjobs.com

Säljare Ergonomi Halmstad

Företag ProductCare
Ort
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Säljare Ergonomi Halmstad

ÄR DU INTRESSERAD AV EN SUPERLÖN OCH ÄNDÅ JOBBA MED DITT YRKE?

Vill du förbättra arbetsmiljön och förebygga ohälsa i kontorsmiljöer? Är du dessutom drivande och målmedveten i ditt arbete mot dig själv, företaget samt våra kunder? Då är du kanske rätt person för oss. Hos oss kan du bli en av de bästa bland de bästa.

Vilka är vi?
ProductCare Sweden AB är ett av Sveriges ledande företag inom direktförsäljning av ergonomiska produkter. Ett familjärt litet företag med 23 anställda som kommer expandera under kommande år.
ProductCare Sweden AB ingår i Gunnar Drougge AB gruppen med samlad omsättning på över 150 miljoner kronor i 2016.
Vi är motiverade, hårt arbetande och välbetalda medarbetare som vill ha fler kollegor runt om i landet.

Vårt unika koncept.
Vi arbetar metodiskt utifrån ett unikt koncept där vi skräddarsyr en lösning till våra kunder. Med vår kunskap om kroppens anatomi samt våra produkter har vi en helhetslösning som gör oss unika gentemot andra aktörer på marknaden. Tack vare vårt unika arbetssätt kan vi utlova en förbättring av kundernas kontorsergonomi som består, även på lång sikt. De produkter vi tillhandahåller är mestadels egentillverkade och är av hög kvalité, vilka många har patent och mönsterskydd. 

Din uppgift.
Du får ansvaret för bearbetning av befintliga men främst nya kunder i ditt distrikt där du säljer in våra produkter för att hjälpa kunden att få en bättre arbetsmiljö. 
För att lyckas får du internutbildning, egen coach, uppföljning, samt stöd och uppmuntran av de bästa i branschen. Som anställd hos oss får du tjänstebil, friskvårdsbidrag, fri telefon, kickoffer och andra förmåner samt utmaningar/tävlingar med fina priser.
Detta är ett jobb för dig som vill skapa dig en karriär i ett välbetalt och spännande yrke. Vi värdesätter engagemang och envishet. Vi tror att du har en otrolig vinnarmentalitet och älskar att tävla mot dig själv och dina kollegor runt om i landet.

Vi föredrar att du har en utbildning som t.ex. fysioterapeut, arbetsterapeut, naprapat, personlig tränare, massör, idrottslärare el har liknande kunskaper inom anatomi. Det viktiga är dock att du är rätt person för oss och vill arbeta med försäljning. OBS: Körkort ett krav. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Säljare Ergonomi Halmstad

ProductCare