netjobs.com

Logo

Samsung söker en Costums Coordinator!

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-02

Ansök nu

Samsung söker en Costums Coordinator!

Har du tidigare arbetat med tullhantering och vill arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor på ett internationellt bolag? Samsung söker nu en Costums Coordinator för ett långsiktigt uppdrag, som förväntas sträcka sig fram till april 2021!

Arbetsbeskrivning
Rollen innefattar tullhantering gällande varor som köpts både inom och utanför EU och som sedan säljs i Norden. Tullklareringen utförs av en tullmäklare, men alla relaterade dokument och uppgifter om dessa kontrolleras inom ramen för denna roll.

I det dagliga arbetet är du i kontakt med tullmäklare, logistikavdelningen, orderadministration, produktchefer och många andra.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Stödja organisationen gällande din kunskap i tullhantering
  • Kontrollera deklaration som är ifylld av mäklaren
  • Kontroll av daglig deklaration/månadsdeklaration och uppladdning i SAP
  • Registrera nya produkter i systemet och informera resterande organisationen
  • Veckovisa och månatliga rapporter både inom och utanför organisationen

Vem är du?
Du har 1-2 års erfarenhet av tullhantering relaterat till varor inom och utanför EU. Du har god förståelse av regler och lagstiftning gällande Norden. Då Samsung är ett internationellt bolag är det av stor vikt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat. Du har tidigare arbetat i SAP och har goda kunskaper i Excel.

För att bli framgångsrik i denna till är du flexibel, analytisk och trivs i en roll där du kan arbeta strategiskt för att utveckla och förbättra processer.

Du erbjuds
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag där som förväntas pågå fram till april 2021. Tjänsten är på heltid och rollen ska tillsättas omgående. Samsung sitter i moderna lokaler i Kista och bolaget präglas av en snabbfotad och internationell miljö.

Du kommer ingå i Jureks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd hos Jurek rekrytering och bemanning men arbeta hos vår kund i Kista. Har du några frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: tull, tullhantering, costums, costums coordinator, tulladministratör, tullkoordinator, SAP, Samsung, order, logistik, supply chain, orderflöde, import, export

Dela detta jobb

Logo
Samsung söker en Costums Coordinator!

Jurek Bemanning