netjobs.com

loga

Säsongsanställning Trädgårdsarbete

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Säsongsanställning Trädgårdsarbete

Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med trädgårdsskötsel och mindre anläggningsarbeten ute på bostadsgårdarna hos våra kunder under växtsäsongen 2019.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av ogräsrensning, beskärning, gräsklippning och häckklippning. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på gårdarna. 

Arbetet som säsongsanställd trädgårdsarbetare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Mobilen är ett viktigt arbetsredskap där du håller koll på din mail, sköter tidrapportering och dylikt.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsinriktad.

Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestiglös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete är meriterande men inget krav, det viktigaste är att vi hittar rätt person.

Då vi arbetar med maskiner och batteridrivna trädgårdsredskap är det en fördel om du har någon maskinvana sen tidigare.

Ange också i ansökan om du har tex. Fallskyddsutbildning, motorsågskörkort, utbildning i heta arbeten, röjsågsutbildning, yrkesbevis i beskärning eller

liknande. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer att anställa både för hela säsongen (april-sept) och för en kortare sommarsäsong (juni-aug med möjlighet till viss flexibilitet i start- och slutdatum). Ange i din ansökan under vilken period du kan och vill arbeta. 

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2020-01-31. 

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag! 

Har du frågor kontakta Malin Sundin via maildadress: malin.sundin@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Säsongsanställning Trädgårdsarbete

Riksbyggen