netjobs.com

Fjällnora och Hammarskogs friluftsområde

Är du glad, utåtriktad och initiativrik? Har du känsla för serviceyrket?
Fjällnora och Hammarskogs friluftsområde söker nu timanställda som kan jobba extra.

Ditt uppdrag
I dina arbetsuppgifter ingår servering, reception, enklare matlagning, kassa, städning, uthyrning av friluftsutrustning (skridskor, båtar och kanoter med mera). Du kommer även att göra bokningar av stugor/camping samt svara på förfrågningar per telefon och internet.
Du kommer att jobba både i grupp och självständigt.

Din bakgrund
Vi söker dig som med fördel har erfarenhet av friluftsliv och av arbetsuppgifter som servering, reception, enklare matlagning, kassa, städning och uthyrning. Arbetet kräver att du har B-körkort.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Johan Kjellberg, processansvarig, 018-727 02 12

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Serveringsbiträden till Fjällnora och Hammarskogs friluftsområde

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-07

Ansök nu

Dela detta jobb